• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

stanje na jahorini

Started by pile007, 07 December, 2006, 13:41:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Milos BG

Mene brine da li ce biti snega posle 13. i koliko? Jel ce biti dovoljno snega za skijanje?
Mozda je bolje da planiram setnje po livadama.
Hrabri me samo to sto sam ove god odabrao da idem na Jahorinu, a ne na Kop, jer tamo je jos gora situacija.
Taman je napadalo 80cm snega, a je poceo ponovo da se topi.
Ima li neko neku ohrabrujucu vest?

marushka

mene isto zanima kakvo je gore stanje... iskreno.. mislim vidim da kao ima 75 cm snijega, ali isto tako vidim da se i temp penje pomalo... :( joj.. uzas... kakva us*ana zima... fuj.... ovde u bl je pravo proljece.. majke mi... danas se setalo u kratkim rukavima jos malo.... uzas... dakle iskreno, jel se topi to malo jada i cemera od 75 cm?
marrushka:)

ipa76

ja sam bio juce i bilo je dobro, posebno na liftovima. na ogorjelici 1 je bila guzva i vjerujem na se staza malo istrosila. pa kako nam stoje prognoze za narednih 5-6 dana bojim se da cemo opet gledati u nebo i cekati famozni snjezni alarm. za sada je dosta snijega za skijanje

BD-electronic

3d

Pada kisa propaduje snijeg

vip-jahorina

PADA SNIJEG
snijeg pada ko lud !!!!

3d

jeli to sunce gore u planini?

ski klub N.T

da li æe sutra biti dovoljno snjega za skijanje,dali æe se staze raditi za sutra  ??? pozdrav za BD-Electronic

vip-jahorina

to cemo sutra vidjeti....

vip-jahorina

na zalost vise ne pada. :'(

IgorZagreb

Ima neka web stranica na kojoj se mogu vidjeti malo bolje vremenske prognoze (kretanja ciklone i anticiklone te predvidjanja za vise od 5 dana), naravno koji pokrivaju jahorinu ili BiH u tom podrucju.

Hvala
Igor

marushka

evo vidi ovaj link... moram te upozoriti da vijesti nisu bas sjajne .. :(
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast3.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|BA|BK002|JAHORINA&metric=1
marrushka:)

nEsHa

Da ima Accuweather, ali se i tamo svakih 12 sati promeni prognoza za tako dalek period (10 dana i vise).
Medjutim ima i ova stranica  http://vreme.yubc.net   na kojoj mozete izabrati Jahorinu , dok kod Accuweather moze samo Sarajevo.
I mogu reci da je prilicno tacna.

Ali koliko vidim predvidjanja se stalno menjaju. Ni ovaj sneg danas do pre 2 dana nije niko predvideo.

mirel

kakvo je danas stanje. jel staza dobra za skijanje,ima li leda.......itd...

gabrijelos

Prognoze duze od 5 dana rijetko da su tocne mogu samo indikativno prikazati hoce li temp rasti ili padati dati naznake promjene vremena, a da li ce za 10 dana padati snijeg to mogu samo pogoditi

Prognoza na ovoj stranici je vrlo toèna