• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 5.dio

Started by vip-jahorina, 20 February, 2012, 18:42:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

serzinjo

a ja se tako radovala vikendu. >:(

brera

>:( ©ta reèi?? Ima nekih, koji iz govana mogu napravit zlato!!!! Ali ovi iz OC-a uvijek IZ ZLATA NAPRAVE GOVNO!!!!!!!!!!!! 3:( 3:( 3:(

jednostavan41

ja cu od sad samo da citam,necu ni da komentarisem vise jer nisam bio gore 9 dana al vidim po komentarima da sam ubo sto nisam dolazio sleep:(
da znam - znao bi

MarijaBB

Objektivan stav? Stanje na stazama, kakvo je?
Kako se drzi koja staza i jesu problem prelomnice ili otopljen snijeg ili nesto drugo?

otrov

Quote from: MarijaBB on 21 February, 2012, 17:10:49
Objektivan stav? Stanje na stazama, kakvo je?
Kako se drzi koja staza i jesu problem prelomnice ili otopljen snijeg ili nesto drugo?
objektivno stanje je smijesno
share it with friend or two

otrov

Rekao sam da je pao mokar snijeg i to jeste malo problem jer nije bilo nekog minusa da to bude cvrsto dansa, ali da staza poslije 2 zice bude kao oranica to ne moze.
Nista nije progledalo! Snjega ima! Problem je cijena dizela.

Sutra ako staze budu oranice ja dajem otkaz
share it with friend or two

ma

skiDeki

Baraka im je ioanako prazna, nema vajde, verovatno su fotelje preneli u bistricu...

Imao sam nameru ostati do petka i potrositi jos koju stotinu maraka, ali ako staze budu kao i danas pakujem kofere i idem potrositi pare na nekom boljem mestu!!

Da napomenem prosle godine sa 3x manje snega staze daleko kvalitetnije sredjivane >:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

jednostavan41

o tome sam pricao kad sam prosle sedmice stavio sliku da je staza progledala oko 10 sati a snijega 2 metra i bilo je oko -15,pa sta onda ocekivati kad jugovina zapuse
da znam - znao bi

skiDeki

Pored Vip-a veliki deo forumasa se prikljucio akciji odglavljivanja vaseg kombija ;)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

ika87

Ljudi mi dolazimo oko drugog,treceg! Zar je toliko losa situacija na stazama  :'(