• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Deni

HeAd

Dovoljno ti je da pogledas kamere i sve ce ti biti jasno za danas...snijeg, magla i staza prtinasta...eto ti danasnjeg izvjestaja  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Milos CTS

Quote from: Custom on 20 February, 2012, 13:10:33
pada li kisa gore u sarajevu ubija,mojne da se otopi sve  :'(

Gore zatrpava sneg  ole
Quote from: SethMori on 20 February, 2012, 13:55:55
Ima li koja slika danas sa Jahorine i kakvo mislite da æe bit stanje oko 1.3?sorry za offtopic :-X

evo par slicica oko 9:30 kasnije su se spustili oblaci jos nize

Quote from: Milos CTS on 20 February, 2012, 11:40:59
Danas staze bolje nego za vikend i nema guzve na zicama.
Na vrhu se spustili oblaci pa se bas slabo vidi i pada vlazan sneg.

Radi sve sem Ogorjelice 2 i Olimpika :(

otrov

Quote from: mijat on 20 February, 2012, 13:50:19
odosmo u off, tema je stanje na jahorini  ;)
hahah ziv si !!
ja bi vas sve za direktore.. trebali ste ovako opaliti kao i ja prije 3 godine ali nikad nije kasno ...

sto se tice stanja ... danas se na lift nije cekalo ni sekund .. cak sta vise od 2 je bilo prazno .. dan je bio : magla party - mecava party  - prtina party .. ukratko sto bi rekao Head skijali smo  off road !!! danas je padao dobro pada i sad .. mokar je i ako se utaba kad stane i ako bude malo minusa sutra bi moglo biti vrhunski do 2 ali sumnjam .. mislim da ce biti lose uradjene staze kao i danas i da ce biti prtina party .. sta da se radi ?
share it with friend or two

Deni

Maka L.

evo da ubacim i ja koju sliku  ole bili smo gore od 11. do 18. feb. i dobro smo se naskijali, bez obzira na hladnocu i vjetar ;D

skiDeki

Otrov je sve rekao, padao je mokar sneg, ali mi je skijanje bilo odlicno,i samo zato sto nije bilo guzve i imao sam dobru ekipu ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

jednostavan41

da znam - znao bi

BOJAN-BG

dal je moguce da nemogu da nauce da voze ratrake,u subotu na nedelju stojimo na prelomnici kod ogorjelice ispod dvoseda i gledamo kako silaze cetri ratraka niz strminu i guraju sneg na dole,nijedan se nije vratio na gore istom putanjom i sta smo mogli ujutru videti na prvoj zici u 9 i 15 oguljenu stazu,a za celokupno stanje drugi su vec rekli mnogo tako da nebi da ponvljam

Milos CTS

Najnovije stanje:
Nestala struja na Jahorini

adrenalinbn