• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

slo2

pozdrav svim ole ole olea evo nas sutra na Jahorini,........jedva èekam.....pozdrav iz Slovenije.....pripremite rakiju (:smijeh:

djmiros

Quote from: djmiros on 16 February, 2012, 09:25:01
Quote from: adrenalinbn on 16 February, 2012, 09:01:50
vertikalni transport ce raditi danas. Vjetar je trenutno oko 10-15 cvorova i za sada ne stvara velike probleme samom funkcionisanju i radu zica.
Tako i ja juce predjoh 170 km anan da bi taman sto sam kupio kartu  stao sestosed na poljicama . Na tanjiru ,katastrofa od guzve. Svega 3x do satora uz cekanje u redu po 45 min.
Onda opet nazad 170 km. anan
  sleep:(
Ali sam ipak zadovoljan i opet cu doci.
Planiram ponovo u nedelju da dodjem.
Kakva je situacija danas bila , i kakve su guzve na zizarama.

vip-jahorina

guzva guzva guzva
Jahorina je puna, ne zovite nas vise nemamo mjesta................

Molba Slovencima: pisite na Srpsko-Hrvatskom ... kakav god da je  :bravo::(

Milos CTS

staze ne sredjene, van staza o5 svi tragovi prekriveni novim snegom  ole ole ole ole ole
do 13-14h vidljivost bila odlicna posle se spustili oblaci toliko da u 15h nisam mogao da vidim stazu sa Ogorjelice 2
Od zica sve radilo sem Zelje, dvosed Ogorjelica 2 su pustili oko 12h i rasteretili guzvu koja je bila na Praci.

HeAd

guzva  :o..sta ce sutra tek biti  regge anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Danas je bilo sunca sve do nekih 14h onda se naoblacilo i na vrhu je bika magla, staze su mekane i brzo su popustile zbog puno ljudi na njima, poprilicna guzva.. pred kraj radnog vremena na sestosedu poljice se desila neka havarija, visio sam u korpi 15-20 min, onda je poceo da trza na kraju je krenuo ali jako sporo, sreca da sam bio kod zadnjef stuba pa sam brzo sisao, zatim je opet stao.. valjda ce biti otklonjeno..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

rekoh ja da treba paliti dvosjed... anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

djmiros

Quote from: HeAd on 17 February, 2012, 16:46:32
guzva  :o..sta ce sutra tek biti  regge anan
Ako je vec tako, da ne dolazim prokosutra anan da ne bih pravio jos vecu guzvu ludzatobom:((
regge DOLAZIM anan

HeAd

ja sam se psihicki spremio da ce ovo biti pijanka vikend  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

Kathy

Ono danas je bilo strasno kolika je guzva bila na sestosedima.. Na Ogorjelici se neki zamalo potukli jer su ljudi krenuli da idu "preko reda" sa leve strane :D
Kako li ce tek sutra biti, a po svemu sudeci bice i lepse vreme.. Sta je sa tim dvosedom na Poljicama, jel on uopste u funkciji?

kapa

Da li neko zna kakvo ce biti vreme i skijanje u martu na jahorini

3d

U martu i aprilu je najljepse na Jahorini a sudeci po kolicini snijega skijanje ce da bude i u maju

3d

Jakob

3d

Sutra ce da bude haos na Jahorini jer je i REDBULL takmicenje. Mozda je najbolje sutra malo odmoriti pa prekosutra pokusati.