• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Vrti se sestosed poljice, sunce se probija kroz oblake, mozda nije pocelo obecavajuce, ali izgleda da se menja, samo da vetar ne pojaca
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

adrenalinbn

vertikalni transport ce raditi danas. Vjetar je trenutno oko 10-15 cvorova i za sada ne stvara velike probleme samom funkcionisanju i radu zica.

skiDeki

odoh na stazu pa vidimo kako ce biti
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

djmiros

Quote from: adrenalinbn on 16 February, 2012, 09:01:50
vertikalni transport ce raditi danas. Vjetar je trenutno oko 10-15 cvorova i za sada ne stvara velike probleme samom funkcionisanju i radu zica.
Tako i ja juce predjoh 170 km anan da bi taman sto sam kupio kartu  stao sestosed na poljicama . Na tanjiru ,katastrofa od guzve. Svega 3x do satora uz cekanje u redu po 45 min.
Onda opet nazad 170 km. anan
  sleep:(
Ali sam ipak zadovoljan i opet cu doci.

HeAd

tako kad se dolazi na jedan dan treba ipak pratiti malo prognozu...bar ako se misli skijati...a ako mislis piti svi vremenski uslovi odgovaraju  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

3d

djmiros

Quote from: HeAd on 16 February, 2012, 09:26:46
tako kad se dolazi na jedan dan treba ipak pratiti malo prognozu...bar ako se misli skijati...a ako mislis piti svi vremenski uslovi odgovaraju  (:smijeh:
Prethodna prognoza je obecavala .
Medjutim, na planini se vreme menja iz sata u sat.
ole

slo2

pozdrav svima na Jahorinu iz Slovenije, mi dolazimo kod vas u subotu pa me zanima kakve su ceste do Jahorine,....dali je novi put do Jahorine otvoren,..... ludzatobom:(( ludzatobom:((:bravo::(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: slo2 on 16 February, 2012, 10:26:52
pozdrav svima na Jahorinu iz Slovenije, mi dolazimo kod vas u subotu pa me zanima kakve su ceste do Jahorine,....dali je novi put do Jahorine otvoren,..... ludzatobom:(( ludzatobom:((:bravo::(

Preporucuje se put  Sarajevo - Pale - Jahorina snijeg je opet poceo padati u Sarajevu tako da nebih se zezao grtalice su u akciji kako nebi opet izbio kolaps zatrpavanja pridruzite se party-u dobro dosli

minjon81

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

minjon81

Harislave, daj se uozbilji... Ima li vetra, sunca? Necega! Kod mene je od jutros grozno...

HeAd

sad je guzva ..sta ce tek biti za vikend  :o...drzati se dvosjeda...nema druge...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

jednostavan41

imam dilemu, dal da dodjem u petak navecer,urokat se u nekoj kafani pa u subotu nikakav ili da poranim u subotu pa da skijam a opet kavo ce bit vrijeme..... ma kontam najbolje veceras da dodjem
da znam - znao bi