• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

gimpel

Skoro da jesam :)
Tata je pratio dugo pa onda ja nastavio i tako ce biti generacijama :)

Po svemu sudeci bice veoma dobrog skijanja :)

ajan2410

imam par slika od danas kako da ih dodam? ps. bit ce i video vcrs :P ludzatobom:(( ludzatobom:((

smax

POZDRAV SVIMA.

ODLUÈILI SMO SE, DA OD NEDELJE  19.2. pa DO SLEDEÈE SUBOTE PROVEDEMO U OVOM PREDIVNOM OKRUGU JAHORINE NA© ©KOLSKI RAZPUST. SA 2 FAMILIJE KREÈEMO NA PUT  IZ SLOVENIJE I NADAM SE, DA VI©E NEMA (ILI NEÈE BITI) PROBLEMA NA CESTAMA

apartman se NAM nalazI na putu Ppoljice - ©ator, 70 metara prije nadaleko poznatog kafiæa "Peggy". , restoran-picerija sa delivery servisom "Eskimo".
.
JER SMO PRVI NAMENJENI NA jAHORINU, BI BIO VRLO ZAHVALJAN, DA MI NEKO NAPI©E NAJBOLJU RUTO KAKO ©TO BR®E STIÈI NA CILJ, ISTO TAKO MI DAJTE INFORMACIJU DA LI JE potreba sa sobom uzet lance (trebam jih kupit).

PUNO HVALA.

SVIMA, KOJI VEÈ SKIJATE NA TIM PREDIVNIM STAZAMA U TOJ PREDIVNOJ PRIRODI PA - U®IVAJTE I NAPUNITE BATERIJE

ajan2410

Quote from: smax on 14 February, 2012, 19:21:29
POZDRAV SVIMA.

ODLUÈILI SMO SE, DA OD NEDELJE  19.2. pa DO SLEDEÈE SUBOTE PROVEDEMO U OVOM PREDIVNOM OKRUGU JAHORINE NA© ©KOLSKI RAZPUST. SA 2 FAMILIJE KREÈEMO NA PUT  IZ SLOVENIJE I NADAM SE, DA VI©E NEMA (ILI NEÈE BITI) PROBLEMA NA CESTAMA

apartman se NAM nalazI na putu Ppoljice - ©ator, 70 metara prije nadaleko poznatog kafiæa "Peggy". , restoran-picerija sa delivery servisom "Eskimo".
.
JER SMO PRVI NAMENJENI NA jAHORINU, BI BIO VRLO ZAHVALJAN, DA MI NEKO NAPI©E NAJBOLJU RUTO KAKO ©TO BR®E STIÈI NA CILJ, ISTO TAKO MI DAJTE INFORMACIJU DA LI JE potreba sa sobom uzet lance (trebam jih kupit).

PUNO HVALA.

SVIMA, KOJI VEÈ SKIJATE NA TIM PREDIVNIM STAZAMA U TOJ PREDIVNOJ PRIRODI PA - U®IVAJTE I NAPUNITE BATERIJE
danas sam bio gore,asfalt kroz Bosnu je suh a na Jahorini ima sniejga na cesti,moze se bez lanaca ali ipak ponesi za svaki slucaj :)

serzinjo

Quote from: smax on 14 February, 2012, 19:31:09
Hvala na odgovoru, pa nabavimo lance za svaki sluèaj!

Molim jo¹ informaciju kako se naplaèuje na Jahorini? U eur, km, daki je potrebno menjati Eure? koliko je PIVO? èEVAPI?

Jahorina je multikulturalna planina.  ;D Primaju evre, KM, a vjerovatno i dolare. Cijena piva i æevapa - prava sitnica.

bang

Sta reci danas, nego da je bilo ludilo ...... Slike necu postavljati ....

Milos CTS

Quote from: serzinjo on 14 February, 2012, 19:42:02
Jahorina je multikulturalna planina.  ;D Primaju evre, KM, a vjerovatno i dolare. Cijena piva i жevapa - prava sitnica.
ne primaju samo eure u metalu

smax

ne u metalu?  kako onda vraèaju u KM?  koliko je kurs?

Milos CTS

za 1 € od 1.90-2.00 KM se krece po kafanama
da vracaju u KM

jednostavan41

da znam - znao bi

BOJAN-BG