• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

HeAd

Otpor i ja smo u subotu u 8h na stazi (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

otrov

otrov nesreco :) lift poljice kerozinka 8:00 :) ako ne puste lift u 8:05 galamimo   (:smijeh:
share it with friend or two

HeAd

otpor, otpor..hahaha....idemo sankama na vrh ...diverziju napravimo na sestosjedima..to je bar lako  (:smijeh: i samo mi skijamo ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

jednostavan41

Quote from: vip-jahorina on 14 February, 2012, 10:22:47

koje je marke aparat,mogul ga progutat odjednom il moram rastavit pa paraceske da ga jedem
da znam - znao bi

Milos CTS

Danas radio Olimpik tako da ne znam sta je bilo na ostalim stazama  :bravo::( :bravo::(

samo Ogorjelica 2 i cini mi se Zeljo (mada on za nas sa jednom daskom ne radi nikad  >:()

Staze tvrdje nego juce, vise ljudi na njima valjda ih mada se samo na sestosedu cekalo duze od 5 minuta, mnogo toplije nego juce (al i dalje temperatura u minusu) vetra na vrhu skoro da i nema.

VIP se vozikao sa fotoaparatom ceo dan, a ovo sto je okacio je samo uvod, tako da ljudima sa slabim srcem preporucujem da ne gledaju ako postavi ostale slike  ::)

jednostavan41 mali je fotoaparat al bolje iz delova ;)

DarkoN

sad dosao. slike i izvjestaj kasnije. ako je uopste ista potrebno dodati na vip-ove slike.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

jednostavan41

Quote from: otrov on 14 February, 2012, 10:53:55
nadam se da ce veceras ljudi da se potrude sa izvjestajem za nas koji stizemo od subote..jacina vjetra kvalitet staza rad liftova i tako to :) hvala unaprijed i hvala vipu sto je prekinuo skijanje na kratko da bi postavio ove slike kako bi mogli da uzivamo uz kafu
ako hoces ONE CIZME  da ti posudim-termo su
da znam - znao bi

Deni

Quote from: HeAd on 14 February, 2012, 14:55:16
Otpor i ja smo u subotu u 8h na stazi (:smijeh:

Potpisujem ovo.
Sjedio sam danas cijeli dan i ko idiot piljim u web-cam i gledam kako ljudi u¾ivaju. Hoæu ¾uè da si pojedem od muke.

otrov

Milose  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( a ti "jednostavni" nadam se ne dolazis .. cim ti krenes neki kijamet i sam je za tih cizama
share it with friend or two

vip-jahorina

DarkoN

evo slike od mene. slike su samo sa ogorjelice. staze su bile fantasticne. nesto vise skijasa nego zadnjih dana ali nije nista strasno. citav dan je bio suncan. pravo uzivanje.

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vip-jahorina

Deni

gimpel

Cao...

Prvo da vas pozdravim sve i da napomenem da forum citam vec skoro od pocetka postojanja iako do sada nista nisam napisao.
Imam tek 22 godine, na Jahorini sam skijao vise od 10 puta, mada u poslednje vreme praktikujem odlazak u Francusku, ove godine sam odlucio da se vratim starim obicajima i da posetim olimpijsku planinu :)

Veceras krecemo sa Puzzle Group agencijom na JA. Idemo u Jahorinske konake i tamo smo do nedelje... Izvestavacu i ja sa slikama dok sam tamo  :-X

Nadam se da cemo se druziti na raznim zurkama dok smo tamo :)  hug:(

Vidimo i cujemo se :)