• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dea

Iako sam skijao tek od 13.00h bilo je jako lijepo.

dea

dea

I sasvim dovoljno sunca. Bilo je samo  anan

Milos CTS

Quote from: HeAd on 13 February, 2012, 18:51:06
dati otkaz u firmi ili ne dati pitanje je sad  (:smijeh:
Bolovanje bolje ;)

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

adrenalinbn

izgleda da ce cijela sedmica biti kao u bajci :bravo::(  ko ce docekati cetvrtak?

Bubica Bg

Pa jaojjjjjjjj roknucu se ovo je raj a ja necu moci da dodjem  .... Place mi se kada cidim ove slike :-d

Big_DANE

Zasto ovaj deo ne ispagleaju ...bolji mi je nego ono levo.... pihhh.....

Libellula

Jao slikaaaaaaaaa, cu d'urmem  :'(
zabranjeno postavljanje slika sa staze  (:smijeh:
zabranjene ovako dobre staze
zabranjeno ne biti na stazi  (:smijeh:
a sto je ovo prazno, nigdje skijasa mislim?! To ste fotografisali rano ujutro?
Mislim na fotografije sa prethodne strane...
Stvarno prelijepo. Jahorina je to  :-*

bang

Uh ekstra... nadam se da ce i sutra biti ovako, iam slobodan dan  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

jednostavan41

jojjj ja bio jucer,dosao oko pola deset, snijeg pada a i staze nisu bas bile uredjene, jos one kapije postavili pa ogradili puf:) al sam zato obiso sve kafane i najbolja je kruska u ...... nesmijem pisat nesmijem reklamirat ako ko hoce da pita nek pise na pp.
uglavnom ubiste me sad sa ovim danasnjim slikama, a kad sam poso kuci jucer oko 4 poce se izvedravat i zamalo da ostanem sinoc i da batalim poso danas al.... hajd nek ste vi uzivali,
samo stvarno bi trebalo oko staza se malo potrudit vise jer vidio sam brdo stranaca,najvise iz slovenije i sad ljudi dodju a staze nikakve u nedelju je bilo katastrofa moze te me zvat i zanovijetalom i pisat da hrdjavom ... i dlake smetaju i ovo i ono ali..... staze su lose pripremljene skroz i ono u nedelju je bila kontra reklama...
da znam - znao bi

Milos CTS

Quote from: Big_DANE_Almighty on 13 February, 2012, 20:36:46

Tu stranu staze su zatvorili kod onog uskog dela (gde je trebala da pocne nova staza) ne vidi se normalan razlog zasto

HeAd

Quote from: jednostavan41 on 13 February, 2012, 21:14:18
jojjj ja bio jucer,dosao oko pola deset, snijeg pada a i staze nisu bas bile uredjene, jos one kapije postavili pa ogradili puf:) al sam zato obiso sve kafane i najbolja je kruska u ...... nesmijem pisat nesmijem reklamirat ako ko hoce da pita nek pise na pp.
uglavnom ubiste me sad sa ovim danasnjim slikama, a kad sam poso kuci jucer oko 4 poce se izvedravat i zamalo da ostanem sinoc i da batalim poso danas al.... hajd nek ste vi uzivali,
samo stvarno bi trebalo oko staza se malo potrudit vise jer vidio sam brdo stranaca,najvise iz slovenije i sad ljudi dodju a staze nikakve u nedelju je bilo katastrofa moze te me zvat i zanovijetalom i pisat da hrdjavom ... i dlake smetaju i ovo i ono ali..... staze su lose pripremljene skroz i ono u nedelju je bila kontra reklama...

druze ja sam bio u Sloveniji u nedelju na cuvenom M.Pohorju...(snijeg jeste padao) na Jahorini nikad nisam vidio tako zaledjene i nesredjene staze, a gore sam to u nedelju dozivio...eto samo info iz Slovenije  8)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

acixon

Quote from: Milos CTS on 13 February, 2012, 21:23:56
Quote from: Big_DANE_Almighty on 13 February, 2012, 20:36:46

Tu stranu staze su zatvorili kod onog uskog dela (gde je trebala da pocne nova staza) ne vidi se normalan razlog zasto

ovo je ostavljena staza za nas bordere da i mi malo uzivamo  devil:(

jednostavan41

ma postujem,samo mi zao,meni nije daleko vozit ni do slovenije za jedan dan kvalitetnog skijanja a kamo li do jahorine 150 kilometara,,,, i nije poenta u tome ee lose je kod njih moze biti i kod nas.
jahorina ima tako fin i sirok izbor,ja sam bio prije mjesec dana u bad hofgastajnu imas 270 zica  na izboru i gondole i vozovi .... meni je jahorina ljepsa al samo da se malo potrude i jos na to da dodam radno vrijeme koje ukradu... ispascu tuzibaba a ne zelim, jedva cekam da imam priliku za pohvalit nesto,, evo sve su kafane bile super u nedelju a kruska samo taka.
da znam - znao bi