• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HeAd

vidi se da si snimao za TV cim si te plave nabrijane hlace obukao   ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

md

VIP-e kad ce snimljeni materijal biti emitovan???
"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

vranex

dan vrhunski.. ovaj vikend je za pamtiti..bjelasnica juce u suncu sa 2m snijega, jahorina danas fenomenalna..sta rec?
bio sam samo na ogorjelici i Praci jer sam kasnije stigao, ali opet 4 sata smo cijepali cjelac posvuda, vidljivost dosta dobra, snijega kao u prici

cak se na kraju dana i razbistrilo, samo je malo poceo stezati minus, ili je to bio umor :D

Hare, evo i nas danas otjerase sa Zelje, kaze ima znak da borderi ne idu, on tu nista ne moze i zdravo..dzaba price o tome da smo kartu platili itd..bord na rame i preko ceste

Gomila stranaca je bila, imam utisak da ima ljudi sto prate snowalarm i namjenski dodju gdje zestoko napada jer ovoliko bordera i skijasa iz Evrope jos nisam vidio na Jahorini.

Evo i slika iz sumice pored Prace :D

Ivan Bgd

Quote from: vranex on 12 February, 2012, 20:21:26
dan vrhunski.. ovaj vikend je za pamtiti..bjelasnica juce u suncu sa 2m snijega, jahorina danas fenomenalna..sta rec?
bio sam samo na ogorjelici i Praci jer sam kasnije stigao, ali opet 4 sata smo cijepali cjelac posvuda, vidljivost dosta dobra, snijega kao u prici

cak se na kraju dana i razbistrilo, samo je malo poceo stezati minus, ili je to bio umor :D

Hare, evo i nas danas otjerase sa Zelje, kaze ima znak da borderi ne idu, on tu nista ne moze i zdravo..dzaba price o tome da smo kartu platili itd..bord na rame i preko ceste

Gomila stranaca je bila, imam utisak da ima ljudi sto prate snowalarm i namjenski dodju gdje zestoko napada jer ovoliko bordera i skijasa iz Evrope jos nisam vidio na Jahorini.

Evo i slika iz sumice pored Prace :D

gde nestade slicica ?

pozdrav

vip-jahorina

Moram vam reci da smo ugostili stotine stranca, pravih stranaca:
Engleza, sveda, madjara, veceras nam dolaze austrijanci.... Veliki dio njih je narucio smjestaj jos prije ovih padavina. Go Jahorina Go!

vranex

olimpik nije, ali zeljo jeste..oni ne zele da kazu zasto, a ne znam koga drugog da pitam jbg
a bas smo se obradovali kad smo vidjeli da se vrti  3:(

evo probacu opet staviti slikicu, ako ne prodje nije do mene  :-\

HeAd

da sam imao dasku danas bi je i ja pojahao  anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

znaci ipak ce ginuti vandalizam  :bravo::( samo nek nastave tako  >:( >:( >:( >:(

ttk

Quote from: Ivan Bgd on 12 February, 2012, 13:41:30

pa avantura se i trazi  :bravo::(

pa i ako mi se ne svidi mogu da presecem desno do odrzavanog puta.
Nego kakvo je tamo stanje sa medjedima i vukovima ?

Ja sam prije par godina hodala po putu koji ide od Balvanista na tu stranu. Mislim da nije tacno taj put ali nije ni daleko od njega. Nakon par kilometarta naisli smo na znake "MINE" pored puta. Ja ti ne bih preporucivala tu avanturu. Pogotovo sto se ti znakovi, ako jos uvijek postoje, nece ni vidjeti od snijega.

Ivan Bgd

Quote from: vranex on 12 February, 2012, 20:40:01
olimpik nije, ali zeljo jeste..oni ne zele da kazu zasto, a ne znam koga drugog da pitam jbg
a bas smo se obradovali kad smo vidjeli da se vrti  3:(

evo probacu opet staviti slikicu, ako ne prodje nije do mene  :-\

da li je to kad krenes niz pracu sa leve strane ?
cini mi se da jeste i tamo sam poslednji put dubok prsic nafatao davne 2006./7..  I tada sam imao cast i privilegiju da budem prvi na toj stazi koji je ostavio tragove u dubokom prsicu (ko rano rani , prvi prsic grabi)  ludzatobom:(( , a kad sam bio kod polovine eto na vrhu vec 10 bordera .

Extra izgleda, jedva cekam sredu jutro !!!!!!!!!! ludzatobom:((
ole

vranex

neko je cak izdizajnirao, nacrtao ovu zabranu, stampao, plastificirao..ali zasto, cemu to? moze li neko objasniti?
ovo je Zeljo, to je ski lift u Rajskoj Dolini, onaj blize restoranu Rajska Vrata.
Olimpik je na 100m odatle prema Praci, najpozitivnije mjesto na planini, posebno nedeljom kad je milion ljudi na stazama.
Samo vec nekoliko puta ne radi, ne znam zasto, ovi sa vrha Prace nisu znali objasniti.
Mozda Soma cuva cjelac samo za sebe?  (:smijeh:

Ivane, sta je bilo 2006 ne znam, ali ovakvo zatrpavanje ja ne pamtim :D

vranex

haj da probam opet ovu sliku..nesta ne ide  ideea:(

ona slika gore..ides puticem desno na praci, onda opet desno kroz sumu..ima tragova i siroko je dosta..prati samo tragove jer na dnu moras lijevo do dvosjeda

otrov

al ce sutra da bude dan .. fuj

is Helen there?

share it with friend or two

Dogac

Pozdrav svima!

Ja sam Djordje iz Uzica. Prativ forum vec neko vreme a posto sam se odlucio da posetim olimpijsku lepoticu moram i da vas priupitam nesto. Dolazak planiram u utorak popodne pa me zanima ima li ko kavih informacija o prohodnosti puta Visegrad - Rogatica - Pale?

Inace, na Jahorini nisam skijao od 1989. godine pa mozete misliti koliko se radujem!