• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Filipino

Quote from: HeAd on 12 February, 2012, 11:12:48
Jes malo brerin kraj...pohorje ;D

Svi Slovenci dosli kod nas,pa ti malo da ostavis para njima da ne kukaju.
Fer play,nema sta :bravo::(

Ivan Bgd

Quote from: skiDeki on 12 February, 2012, 13:02:40
Po ovome sto vidim, taj "put" kroz sumu ide negde iz hotela Rajska dolina.. bojim se da je nemoguce ici skijama, to je verovatno trasa dalekovoda ili tako nesto.. Preporucujem ti da autom ides do skijalista, to ti je pet minuta voznje!

Prevoz nije problem organizovan je besplatno po zelji .
Staza od 3 km kroz sumu mi je promamljivo.
Nego ne znam da li ima panjeva, kamencuga,skoljki ( fica, jugo, stojadin.... kao na praci ) mada bi to sve trebalo biti zatrpano sa 2 m snega.

Pozdrav

BOJAN-BG

tom putanjom niko neide pa nije ti bas pametno da i ti pokusavas

raca

Drzi se auta i odrzavanog puta, 2 m snijega nije za zezanje ako ne zelis da rizikujes da zimovanje pretvoris u pravu avanturu.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Ivan Bgd

Quote from: raca on 12 February, 2012, 13:31:40
Drzi se auta i odrzavanog puta, 2 m snijega nije za zezanje ako ne zelis da rizikujes da zimovanje pretvoris u pravu avanturu.

pa avantura se i trazi  :bravo::(

pa i ako mi se ne svidi mogu da presecem desno do odrzavanog puta.
Nego kakvo je tamo stanje sa medjedima i vukovima ?

raca

Probaj mozda je i nadjes. Interesatno, kako ljude mozes lako da odvratis od pametnih stvari ali glupih tesko.

Recimo da ti se nesto desi, ne daj Boze, ko bi te spasavao odatle i kako? Ratraci ne mogu tu da pridju jer je veliki snijeg a i nepristupacno je, motorne sanke jos manje. Kretanje po 2 m snijega je naucna fantastika. Mini lavine i snijezni odroni su vise nego normalna stvar na takvim stazama sa ovolikom kolicinom snijega. Nije vrijedno rizika, vjeruj mi.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Milos CTS

Dan bolji nego juce
o5 sve radilo sem Olimpika
magla na vrhovima samo kratko jutros, posle samo oblacno vreme, manje je duvalo nego juce ali je padao sneg bez prestanka

Ko jos dolazi na planinu, a da nije spreman za "hladnocu" ;)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Ivan Bgd on 12 February, 2012, 13:41:30
Quote from: raca on 12 February, 2012, 13:31:40

pa avantura se i trazi  :bravo::(

pa i ako mi se ne svidi mogu da presecem desno do odrzavanog puta.
Nego kakvo je tamo stanje sa medjedima i vukovima ?

Ma nema zivotinje nijedne (osim pasa) gdje su nestale??? a sto se tice tog puta i puta presjecanja kroz sumu bogami se varas probaj prvi dan ici autom pa ces vidjet gdje bi mogao izaci kad bi se usudio presjecati  (:smijeh: (:smijeh:  koliko ima snijega do dvorista se mozes spustiti i glavnom cestom  ;D

ajan2410

Podzrav ! Kakva je cesta Sarajevo-Jahorina ? Hvala ludzatobom:(( ludzatobom:((

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: ajan2410 on 12 February, 2012, 18:18:24
Podzrav ! Kakva je cesta Sarajevo-Jahorina ? Hvala ludzatobom:(( ludzatobom:((

Sa snijegom ali moze se bez problema sa zimskim gumama bez lanaca (ali neka lanaca u gepeku)

HeAd

niti jedne slike danas sa Jahorine, niti nekog konkretnog izvjestaja od danas...
Ja stigao maloprije sa M.Pohorja ubili se od skijanja mada je stalno padao i bila je prtina sto jes jes...al ne mogu vjerovati da ljudi su napravili na nadmorskoj visini od 1000 i nesto metara 33 kilometra staza...znaci da Jahorina moze da ima 100 kilometara bez nekog pretjeravanja kada bi se prosirile i produzile staze...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

Danas je cijeli dan padao snijeg, bilo je magle, tako da su slike bile suvisne. Staze dobre ali kao i na Pohorju sa prtinom. Snijega ima puno, preko 2 metra. Putevi su prohodni; ali bi mogli biti malo bolji.

Ja se nisam cijeli dan javljao, opravdano  :P
Naime, cijeli dan sam sa ekipom Aljazeera Balkan snimao emisju o Jahorini. Zahvaljujem Marinu i ekipi te mom prijatelju vlasniku Aljazeera Balkan, Foèi na stvarno profisionalnom pristupu i podrsci koju nam daju.

vip-jahorina

Ja sam sad sa Poljica i ratraci su radili staze...

Milos CTS

http://www.youtube.com/watch?v=kB0ZuXaHrUQ
snimljeno na Zelji danas