• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Odoh ja dalje na snimanje i skijanje  :P

loop

blago tebi, ovdje zovu novi snijeg, shodno tome nadle¾ni pozvali ljude da odu po namirnice i ne izlaze  3:( ljudi shvatili bukvalno, neki nude zlato za kvasac HAHAHAHHAHAH  hug:( (:smijeh: (:smijeh:

SPLIT -> LUDOGRAD
allways stand sideways!

Pezo

Quote from: vip-jahorina on 09 February, 2012, 11:30:35
Ja sam mislio da upozorim sve koji ovo ne mogu da izdrze, da ugase svoje monitore ili napuste nas sajt
UPOZORENJE:  ne dolazite na Jahorinu. Postoji mogucnost da vam bude prelijepo!!!!!

Sad mi je tek uska kancelarija.....hvata me klaustrofobija posle ovih slika....gubim dahhhh ???
Kamena dob nije pro¹la jer bi nestalo kamenja...

Levski

Pozdrav dobri ljudi! Evo pratim vec dve-tri sezone desavanja na forumu i osecam se kao da sam vec veteran na forumu  ;D a ustvari pocetnik  3:(

Nas 6-oro se sprema na put Jahorine busom iz Bg-a, ali sve linije su otkazane! barem u naredna 2 dana. Iz autobuske stanice tvrde da je neka lavina zatrpala neki deo puta...
Sa druge strane na forumu se govori da je sve super i da ljudi stizu iz Bg-a normalno! Sto se mene tice ja bih krenuo kolima, ali fazon je da ne mogu svi da stanu u jedna
Sad sta je istina? toliko dezinformacija i informacija ko da je rat jbt
Da li ima neko da je danas stigao ili poznaje nekog ko je danas stigao i ima informaciju iz prve ruke!

Sve pohvale za VIP zajednicu Jahorine  :bravo::(

HeAd

Iz BG se mo¾e doæi do Jahorine bez problema...sad sve zavisi kojom rutom taj autobus ide...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

borisBP

dragon

zedhus

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

otrov

Quote from: zedhus on 09 February, 2012, 13:02:36
Veèeras jugo!!!

???

-31 a jugo .. ne ide !!! poslije takve izvale nego  regge

ili si ti mozda ubaceni element, ili  mozda kreces jugom na jahorinu veceras .. koji li je ?

uglavnom moglo bi nam od 19. biti puno toplije po trenutnim prognozama ali daleko je to ..

Uzivajte koji ste gore
share it with friend or two

zedhus

Ma sezona gotova od sutra...Sve se topi u roku od tri dana!Po¾urite Vi koji ste mislili ove godine na skijanje!!! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

u subotu kada je bilo najgore u BiH brera je iz Zreca na Jahorinu krenuo oko 04:00 stigao tek u 20:00...mada taj dan se slabo cistile ceste i bio je opsti kolaps i to isao preko tranzita kuda je samo jednom prosla grtalica skidam kapu odlicno su dogurali po onakvom vremenu

Schomi77

Quote from: Levski on 09 February, 2012, 12:29:05
Pozdrav dobri ljudi! Evo pratim vec dve-tri sezone desavanja na forumu i osecam se kao da sam vec veteran na forumu  ;D a ustvari pocetnik  3:(

Nas 6-oro se sprema na put Jahorine busom iz Bg-a, ali sve linije su otkazane! barem u naredna 2 dana. Iz autobuske stanice tvrde da je neka lavina zatrpala neki deo puta...
Sa druge strane na forumu se govori da je sve super i da ljudi stizu iz Bg-a normalno! Sto se mene tice ja bih krenuo kolima, ali fazon je da ne mogu svi da stanu u jedna
Sad sta je istina? toliko dezinformacija i informacija ko da je rat jbt
Da li ima neko da je danas stigao ili poznaje nekog ko je danas stigao i ima informaciju iz prve ruke!

Sve pohvale za VIP zajednicu Jahorine  :bravo::(

sta ima biti zatrpano, od bg do babine grede (izlaz prema granicnom prelazu samac) ti je autoput, tu nema sta da bude zatrpano. od samca do sarajeva nemas "seoskih putica" da bi bilo zatrpano, moze se desiti da ima negdje zastoja ali i to se isplati kad pogledas ove slike!!! ;-)
samo gas!

Aschen

Zna li neko moze li se autom od poljica do Satora