• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vrabac

acixon

VIP-e za one slike "gdje ce ti dusa,u pakao zna se"
svaka cast prelijepo je  :bravo::(

jednostavan41

ma bio sam reko da necu doc za vikend al et moram
da znam - znao bi

BOJAN-BG

znaci dolazis i za ovaj i za sledeci svaka cast

Filipino

Quote from: jednostavan41 on 08 February, 2012, 20:49:44
ma bio sam reko da necu doc za vikend al et moram

vise nema pitanja kako cemo,sta cemo,isplati li se .....
sjedaj u auto i pravac Jahorina  :bravo::( :bravo::(

Milos CTS

Ja stizem na Jahorinu za 40ak sati  anan  ole  :bravo::(

DarkoN

sad sam dosao sa jahorine. mogu samo da kazem da je sve fantasticno i da svi koji mogu dodju i iskoriste ovaj snijeg. danas je bilo prilicno hladno ali za skijase to nije nista. vidio sam se sa haretom i brerom. sve price radi ne radi, prohodno nije prohodno su price za malu djecu. put sarajevo jahorina je fantasticno ociscen. vertikalni transport radi najnormalnije. tako da pustite sve price skije na rame i pravac jahorina.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Milos CTS

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

UPRAVO SA JAHORINE:
put je extra ociscen bez brige lanci nisu potrebni ali neka ih u gepeku radi policije(kontrole) staze savrsene nema kamenja, nema ledenih ploha, prelomnice sve prekrivene snijegom spremljeno je sve U FULL-u poranite ujutro i uzivat cete cjeli dan, nazalost zbog kicme se malo VOZILO sam da se ispucam na ova 2m snijega i da probam da li cu se moci iduce sezone  vratiti u formu, naravno uz pratnju slovenske ekipe brere i brere juniora (Gregora) te novog smucara Lana ekipa za svu pohvalu takodje i ostali postali smo obitelj ugovor se stampa, a na ljeto se potpisujemo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: slika nema razlog: nokia 3310 nema kameru  ideea:(

Milos CTS

nego niko nije pitao, Jel ima kamenja na stazi  ???

zver

MA napadalo je toliko kamenja po stazi da se sam naziv skijanje promjenio u kamenjanje!!!!!

Schomi77

pa i nije fora da skije/bordovi vazda budu bez ogrebotina  :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: zver on 08 February, 2012, 23:54:28
MA napadalo je toliko kamenja po stazi da se sam naziv skijanje promjenio u kamenjanje!!!!!

hahaha ovo moras u google translate i prevede ti ovako:
MA napadalo je toliko snijega po stazi da se sam naziv skijanja promjenio u Jahorinsku ludnicu!!!!!  :bravo::(