• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

BL

Quote from: CrniZaharije on 19 February, 2012, 23:18:03
IMT pravi najbolje traktore. al to nije tema.

nego jel ima neko kakvih fotki od danas. imam ja sjajne ali imam neke telefonske komplikacije

IMT ??? NIkad. Bolji je Zetor. Sto na sto. 

Nichifor

i sadd dobrota. ljepota poroka neki bi rekli ...

Nichifor

i onda oko pola 11 izgibija.... i bje¾anija na dvosjed

acixon

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

vladimir

Quote from: mb on 19 February, 2012, 21:41:15
Ja sam danas pitao sta je rekao taj gospodin Cvjetic,napisao komentar,i nestao je...mozda zato sto sam dugo pisao?!?!
Otprilike sve sto je rekao 100% u pravu; i nista covjek nije izmislio - pise u knjigama , a sto ne pise, ako nije slijep vidi.
Kao i sve ostalo i tehnologija izrade opreme za skijanje, pribora.masina za odrzavanje, samih staza... sve se promjenilo u poslednjih 20-30 god.
Pa promjenio se(ili bi trebao )odnos zaposlenih  OC prema gostima.
SVE STO SE OVDE PISALO I NAPISALO MANJE VISE SVE JE TAKO.
Ali vecina toga nije bas vezana toliko za materijalni momenat - kredit svijetske banke.
Netreba MMF da gore dolazi i ustanovi da je XY nepristojan u kom. sa gostima, da nemogu ljudi polupijani raditi, da moraju ocistiti snijeg kod radnog mjesta,...
Druga stvar opsti javasluk ,o kome pisete, nanosenje stete direktne i indirektne obavezuje sve ostecene da vise pisu, ali ne samo ovde.
Znam mnogi ce reci djabe pisem, ali...
Nije bas tako.
Neka ljudi iz Hrvatske kazu ko je mogao i pomisliti prije 3 god. sta ce im se desiti(Sanader)
Znaci pisati i OC; OPSTINI ; GRADU I U BL.
Pismo ,protokol, stembilj,...
Jel jednog dana , i ovi sto vam se danas smiju, moguce i zbog vaseg pisma da dobiju iza usiju,..
Ja vjerujem da ce to doci mnogo,mnogo prije nego sto vecina misli.
Prije5 dana pisu o Dukanovicu, prije 3 dana sletio je predsjednik Njemacke, red se nikad ne zna..
Tako da suplje price inspektora Paje , njegovog sefa, nekih u opstini, gradu ili BL nece JOS DUGO paliti.
5 minuta ,...napisati i cekati
JER KO SE ZADNJI SMIJE -NAJSLADJE SE SMIJE
NECU VISE PISATI ;ZA 1 GODINU CU SE VRATITI NA OVU TEMU I NOVI REZIME NAPISATI
DO tada SRETNO

Potpuno si u pravu. Bojim se samo da je za sada malo onih koji tako razmisljaju. Premalo.

adrenalinbn

skiDeki

Pogledajte malo standarde u francuskoj, italiji, austriji..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

vip-jahorina

Big_DANE

Quote from: CrniZaharije on 19 February, 2012, 23:32:02
dakle kao ¹to rekoh tema nisu traktori...

prvo o stazama o i stanju nakon "tabanja"

sinoæ:

da ne posmisli neko da sam kopao. samo sam stao.

Bas tako ...samo je dovoljno da stanes i napravit ce se rupetina od 10-15cm! STRASNO!!!!!!!!!!!!!!  POPISAM SE JA NJIMA PO STAZI AKO JE TO UTABANO...(citaj i jesam)!!!!! 

Subota vece idemo stazom kroz sumu i tamo kod '' BRERINE '' vikendice M&M ... stoje 2 nova ratraka siva i jedan stari crveni...gledam gledam ne mogu da se nacudim.... uslikam ih...i onda gle cuda izlaze gospada iz kafanice kao ajmo radit..ovaj drugi vice ajmo... e onda sledi moja paljba i prozivanje sto ne tabaju staze kako treba...otero sam ih u picku materinu ...napljuvo sam ih najstrasnije kako su lelemudi..kako ne tabaju kako treba nego prodju jednom ko preko k....!!!!!!!  Oni dal su pijani ili il boli ona stvar samo sedose i odose da tabaju.... DZABA NJIMA STO PREDJU JEDNOM!!! DZABBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SethMori

U vezi mekoæe staze;mislim da ratraci ne toèe vodu koja treba da u sitnim mlazovima izlazi iz onog dijela koji sluzi za poravnavanje te na taj naèin "ledi" stazu i radi je tvrðom.... cr:)