• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Sutra za ove koji dolaze i ovi koji su u blizini ne zaboravite PARTY NA OTVORENOM  ludzatobom:(( pogledajte temu svi su dobro dosli sve besplatno a sutra ce biti i slikica sa staze jer ide prvo skijanje te onda ludnica VIP JAHORINE
http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1288.new#new

Tonik

i think too much i drink too much

skiDeki

Na Jahorini trenutno oblacno, na vrhu magla, dok je ovaj deo prema Trebevicu obasjan suncem, bice nesto ;D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Nichifor

gdje si. u 8. 45 sam na 6guzu. ima i gutljaj rakije

skiDeki

Ne verujem da cu stici do tad, ali nikad se ne zna regge

skiDeki

Sestosed na poljicama se vrti u prazno, nadam se da ce jucerasnji kvar biti otklonjen.

Zar je moguce da niko od odgovornih nista ne napise ovde, a skoro svi se informisu na forumu??

djmiros

Vec najmanje 4 min stoji 6guz na poljicama >:(
Ako se ovako nastavi , nema nista sutra od  anan

brera

vladimir

Quote from: CrniZaharije on 18 February, 2012, 08:13:40
gdje si. u 8. 45 sam na 6guzu. ima i gutljaj rakije

Majstore, kako ide? Vidim guzve su.

jednostavan41

eto otrove ja nisam dosao pa nije kijametal vidim drugacijih pizdarija se desava, ja kad sam se zalio za prosli vikend nisam se zalo radi sebe , navikao sam vec na sve to kad hocu da bas oceifim i da se ne nerviram budaastinjama odem negdje drugo, evo propustm ko sto sam propustio ovaj vikend jer sam predpostavljao da ce biti haos,i kad se stavi kritika na NERAD  ispadnem hrdjav ....c,sta je sa ovih stranaca koj se nakane doci jednom i nalete na ovo NEORGANIZOVANJE i gotovo je nece doci nikad vise :'(
spade da je najbolje doc kad je kijamet onda nema guzve devil:(
da znam - znao bi

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Dosao sa staze, popustile dosta, nisu ni jutros bile sredjene kako je trebalo >:(

Guyve poprilicne, ali nama to nije toliko smetalo da se druzimo, danas skijala velika ekipa sa foruma...

majasamaja

Bilo je dobro danas, da su malo vise ispeglali staze bilo bi jos bolje. Na Pracu jednom sisla i odustala, staza je dobra ali je guzva uzasna. Sutra bi mogla biti jos veca guzva otislo je dosta gostiju ali ih je jos vise doslo. Puno slovenaca je doslo.
Jedino sam se razocarala u put, ono je strasno na Jahorinu kako ih nije sramota, nisu bili u stanju ocistiti snijeg i rasiriti cestu da se po Jahorini moze proci. Iako ni put nije sjajan kod osmica kad se ide prema Jahorini od Pala.

Bez obzira na sve eto mene opet sutra ole ole