• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MilanP

Pozzz svima
evo mene nakon malo duzeg perioda :D

Veoma zanimljivo :D :
http://www.youtube.com/watch?v=SASu0f4BsCw

Vidimo se sutra!!!

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Pezo

Ja se izvinjaam ali eto hitno je
ideea:(
Rezervisao sam dva apartmana za 4 osobe od  sutra 18. do 25 2. , ali se prijatelju razboljelo dete pa ne mo¾e na put. I tako, ako nekome treba apartman za 4 osobe  u naselju ©ator nek se javi.
Kamena dob nije pro¹la jer bi nestalo kamenja...

otrov

share it with friend or two

acixon

uf izgleda je danasnji dan bio idealan za propustiti  >:(

Blitzz

Blizzard

skiDeki

Nije bas tako bilo, ali da su se odgovorni bar malo potrudili moglo je biti mnogo bolje, cak sta vise odlicno... npr posle sneznih padavina oni pretrce ratracima preko staza i to ne preko svih, a planina puna... i naravno staze pune hupsera, pored toga ne upale sav raspoloziv vertikalni transport da bi koliko toliko smanjili guzu!!!!

Treba neko "tamo gore" da stavi malo prst na celo i da se zapita, sta i kako sad treba da se uradi da bi ostavili dobar utisak sad kad su se ljudi konacno vratili na planinu... Mnogo je negativnih komentara u redovima...  Umesto sad da se maksimalno angazuju njih jednostavno 'boli uvo'
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

otrov

zao mi je zbog danasnjeg dana i nadam se da nisu tolike budale da i sutra naprave istu gresku pogotovo sto je pola foruma gore .. to vam dodje ko dva Dodika i dvi FIS utrke u istom danu .. vidi se da ne Pero ne zuri nikuda :)

share it with friend or two

Milos CTS

pre 20ak minuta su se prosli Ratraci niz Ogorjelicu 2 i otisli uz Ogorjelicu 1 valjda ce uraditi nesto
sutra bi trebalo sve da radi sem dvoseda na Poljicama

01xxx01

ynwa

U nedjelju prvi put dolazim na Jahorinu,pa me zanima vasa preporuka na kojim  stazama da skijam,znaci da su sto duze i sto teze? Hvala. :)