• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Hare, daj mi posudi malo tih tvojih cigara (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

milfex

Ljudi imam u planu da krenem danas na Jahorinu ali me brine da li ce Sator biti ociscen i da li ce zice raditi posto opet najavljuju neki snijeg za petak na subotu?
Dajte mi neke informacije molim vas da znam sta da radim, u dilemi sam velikoj... Prosli put nisam mogao dva dana da izadjem iz vikendice.

adrenalinbn

Mislim da je jutros -50 (:smijeh: (:smijeh: Ali zato ce danas biti uzivanje.Pozdrav za raju s planine.

Pezo

Kamena dob nije pro¹la jer bi nestalo kamenja...

jednostavan41

imqm obqvezqa danas al... sutra navecer sam na jahi, nemoze biti gore nego proslu subotu sto sam pregulio
da znam - znao bi

dragon

kakvo je danas stanja na jahorini dali rade ¾ièare ili se sve smrznulo

ika87

ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((http://www.jahorina.org/files/webcam-text-poljica.php4

anamina

Moze li neko da mi kaze posto sutra uvece krecem na Jahorinu, da li je mogu kolima do satora gore.  ole ole

acixon

koliko vidim sad je na jahi toplije nego kod mene gore minus 11 a kod mene bilo -29,5 prije malo vise od sat vremena  puf:)
ko je gore nek uziva u ovom predivnom danu

anamina

Hvala puno na informacijama.... ::)
A da li jos uvek naplacuju na satoru parkiranje ili su odustali od toga  devil:(

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ne naplacuje se parking nece se vise naplacitavati ...tako ako kakva budala naleti i trazi da platis samo mu reci da nisi od juce i nek ide nekogdrugog zajebati danas dan perfektan mislim tesko je ovo propustiti ali kad se mora sta ces

otrov

ja bih i danas da pohvalim ove sto su zaduzeni za staze .. zna li ko kad su poceli sestosjedi sa radom ?
share it with friend or two

vip-jahorina

Sa staze:   Wooooooow, bez leda, savrseno je sve