• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BL

eh, nadjaluka pa jel Ti pratis forum? samo jedna stranica unazad ;)

jednostavan41

Quote from: otrov on 15 February, 2012, 18:07:32
mislim da je bilo ipak 30 cvorova na vrhu ali sutra je 45 cvorova sto je mnogo
imam jedan par viska,46 broj, nije problem ako ustreba za raju sve..
da znam - znao bi

majasamaja

Quote from: nadjaluka on 15 February, 2012, 19:33:33
U subotu dolazim sa familijom na Jahorinu i to prvi put. Pa me interesira dali im mo¾da mijesto za klizanje na Jahorini. Nekde sam video jednu sliku ali ne znam kde je to bilo. Hvala vama na odgovoru.
Ima klizaliste kod Vucka, dnevna karta je 5,00 KM, ulaz i najam klizaljki, a koliko se sjecam vecernja karta je 8,00 KM. Samo ulaz bez najma klizaljki je ja mislim 3 odnosno 5 KM.  Nije lose da se potrosi slobodno vrijeme :)

new

Nevjerojatno, ovo mi nitko za klizanje nije nikada spomenuo, niti sam proèitao ovdje. Da sam bar znao !

stefi_89

Kakvo je stanje gore, pada li sta? U bg-u krenule neke krupne pahulje da zatrpavaju...

Nichifor

stefi_89

ma jok sad ce ovaj jugo ta otopi sve do vikenda, ko je gore jos 3 dana skijanja i gotova setona... :)

adrenalinbn

znaci da ponesemo klizaljke (:smijeh: od skijanja nema nista do subote, u subotu dernek, unedelju mamurluk... jednostavni rezervisi mi jedne cizme 45 ;D ti ces izgleda najbolje proci ovaj vikend (:smijeh: (:smijeh:

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

jednostavan41

sta se predvidja za vikend,dal da dolazim ili da dolazim
da znam - znao bi

otrov

ne dolazi . za vikend perfekcija od vremena samo malo guzva .. temperatura -4 suncano 6 min se ceka na liftu, staze sredjene i polu mekane do tvrde
share it with friend or two

dea

Eh, pa evo i fotkica od danas tj. sad veæ od juèe. Jutro je dosta obeæavalo...

dea

Da bi vjetar, iako je bilo sunèano, postajao sve jaèi i jaèi...