• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

looka

looka

Deaaa!  >:(  >:(  >:(
©alim se, extra su sve!  :bravo::(

BOJAN-BG

suncano jutro na jahorini bice ekstra dan danas

jednostavan41

kad ustanem odmah upalim da zraknem u kameru........ jesam li ja povilenio-pojahorinio..... koja mi je sifra JAHORINOITIS ili prije JAHORINOFRENIJA, al vidim ima jos kandidata,ma neznam kako se zove al znam kako se lijeci,moram se spakovat i opet gor,otrove eto me za vikend pa kakav god kijamet donio sa sobom
da znam - znao bi

Pezo

Kamena dob nije pro¹la jer bi nestalo kamenja...

vip-jahorina

Ima skijasa, prilicno je sve popunjeno, a od danas idemo ka magicnih 100% popunjenosti.
Kakvo vrijeme je vani, meni vas je zao ali .... ;D
Jos ce ovi zlobnici nas optuziti da da smo "nesto stavili" u ovaj forum i planinu  (:smijeh:

BOJAN-BG

ko zna sta sipate u onu rakiju na jahorini pa deluje 12 meseci  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Na Javorini ima snega ima sunca ima rakije...ima svega i svacega.... evo koja slika sa web kamera....strasno za plakat....placem...

gimpel

Stigla Puzzle ekipa na Jahorinu... Vidimo se po stazama i zurkama :) Veceras zurka u royalu... :bravo::( ole (PIVA) dance1

3d

acixon

uspio sam ostaviti cigare,ali nemogu da ujutru prvo ne upalim kamere i forum upravo zbog ovakvih slika i ovakvih dana na JA
mada skode zdravlju vise od cigara  (:smijeh:
uzivajte u  anan svi koji ste gore