• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zstranca

otrov

Quote from: slo2 on 10 February, 2012, 17:01:33
Pozdrav svima na Jahorino mi dolazimo iz Slovenije kod vas u nedelju 19.2. dolazimo prvi put svi ka¾u da je na Jahorini super,..... :bravo::(.... zanima me koji put da pratim kad doðemo u Sarajevo,.... anan

http://www.youtube.com/watch?v=06DRBsn0Z-g&list=UUpe_V8anD6E2RIdwRWrfdCg&index=16&feature=plcp

tako nekako jednostavni :)

samo zbog snijega i magle ... nazalost likovi na liftovima ne prate dobar rad ljudi zaduzenih za staze pa ce iskoristiti najmanji minus maglu snijeg i vjetar da ne pale liftove ili da kasne po 1 do 2 sata sa pocetkom sto je zalosno

daj drmnite ih malo .. imamo sansu za idealnu sezonu i dobar uvod za sljedecu sezonu
share it with friend or two

acixon

treba svima uz ski pass podijeliti i pendreke pa cim oni na liftasi podju nesto "serkit" odmah ga jednom roditeljski-vaspitno odvalis pa da vidis kako ce da rade   >:D

slo2

looka

Davore zna li se kakvo je stanje na novom putu s obzirom da je dugo bio neprohodan?! Mo¾da im je bolje da idu kroz Sa ako nema neko da potvrdi da je novi put OK...  :-\

otrov

poslao sam Hareta  biciklom da provjeri pa javim
share it with friend or two

skiDeki

(:smijeh:
Quote from: otrov on 10 February, 2012, 19:33:02
Samo da mu ne otmu biciklo (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

TReabalo bi da su do sada taj put vec sredili, ali sacekajmo da neko potvrdi ;)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

looka

Quote from: otrov on 10 February, 2012, 19:33:02

Super, ja veæ kontao da krenema ja svojim iz Doboja da provjerim!  devil:(

djmiros

bang

Na jahorini trenutno pada sitan snijeg, duva neka blaza mecavica .... jako je hladno, ali uz kuvano vino i vatricu, fenomenalno .....

majasamaja

Uh al je zima na Jahorini, ja maloprije sa sestrom lopatala, probijale koridor do apartmana, sledile smo se. Ljudi skidali snijeg sa krovova pa zablokirali sve ulaze u apartmane.
Brrrr valjda ce sutra biti bolje :)

Dino SKI

Skijanje se brzo uci......

jednostavan41

nisam uspio krenut danas :'( ,necu moc ni sutra ujutru puf:) al sam u nedelju gore definitivno,kakva su desavanja u subotu navecer dje je pijanka najbolja,da dodjem sutra navecer
da znam - znao bi

bang

Stanje i dalje nepromjenjeno, pada sitni snijeg, vjetric pirka, bas lijepo......masine rade na stazama!!!!

Milos CTS

Beograd-Sabac odlican put skoro suv
Sabac -Loznica malo snega po putu
Loznica - granica Milici bez snega samo vlazan put jer provejava sneg
Milici - Vlasenica sneg se polako zadrzava na putu
Vlasenica, Han Pjesak, Sokolac, Pale malo snega na putu nista dramaticno
Pale Jahorina malo vise sneg i leda na putu.

Dobre zimske gume i bez problema do Jahorine anan