• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

thief

http://bihamk.ba/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=111

evo stanje na cestama, a posto ce nocas da padne bice izmjena... s:nij) ole

vranex

ma Romanijaputevi to cisti samo tako.. stvarno svaka im cast.. ne mogu reci da 100% nece biti problema ali ja se ne bih dvoumio puno, stvarno ljudi su opremljeni i azurni, autobusi idu za Bg tuda redovno!

anamina

ok, hvala na informacijama, i ne pada mi napamet da odustanem,  anan, nocas lagano krenem ujutru jedna rakijica i pravac na stazu  ludzatobom:((  ole

jednostavan41

ma nesto sam umoran,jucer naporan dan,konto sam ne mogu nigdje i onda se zaj.bem sjednem za racunar upalim kamere pa forum i evo me pakujem se i jos veceras sam gore.... e jeste pokvareni a pogotovo ovi dileri sto slike stavljaju oci mi iskacu ko vene na spricu.....
da znam - znao bi

otrov

share it with friend or two

Mega Deki

STA JE SA SKI-INFOmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  austin:(
Mega Deki

bang

Smataju da nema potrebe da radi  ;) ;) ;) ;)

vranex

davno sam o tome pisao po forumu, to se svugdje u svijetu radi
tako izbjegnes onu povlasticu za lokalce koja je po nekima diskriminirajuca, a poguras skijaliste u danima kad je praznije, kako lokalcima tako i turistima sa strane.
naravno popust se ne primjenjuje kad su veci praznici nego samo radnim danima. mozda u sistemu karata moraju nesta promijeniti jer trebace pisati na dnevnoj npr : vikend ili radni dan , tako rade u evropi a mislim da nije pretesko uvesti u elektronski sistem oc-a tako nesto.
samo kad postoji volja sve se moze, kad je nema onda je sve dzaba.

jednostavan41

Quote from: otrov on 10 February, 2012, 13:12:48
ne zaboravi spakovati one cizme
jel to baksuziras, pa ce opet bit..... JESAM TI REKO
da znam - znao bi

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

slo2

Pozdrav svima na Jahorino mi dolazimo iz Slovenije kod vas u nedelju 19.2. dolazimo prvi put svi ka¾u da je na Jahorini super,..... :bravo::(.... zanima me koji put da pratim kad doðemo u Sarajevo,.... anan