• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 4 dio

Started by vip-jahorina, 08 February, 2012, 10:25:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Aschen on 09 February, 2012, 13:31:25
Zna li neko moze li se autom od poljica do Satora

moze koristi onaj desni put on je blazi a onda gore polako prema satoru

Schomi77

Quote from: Aschen on 09 February, 2012, 13:31:25
Zna li neko moze li se autom od poljica do Satora

...ili jednostavno procitas prethodne postove...

looka

Quote from: Anja on 09 February, 2012, 13:21:07
Quote from: dragon on 09 February, 2012, 12:55:26
Quote from: Anja on 09 February, 2012, 12:30:49
evo izvje№taj:
krenuli iz Slovenije u tami, vozili na soncu, ceste su ok (ajde pustimo put skroz Sarajevo  ::)), do№li bez ikakvih problema - a na Jahorini pravljica!  ludzatobom:((
vi№e od svih oиekivanja, иula sam puno dobrih rijeиi ali ovo je top!  ;D nisam si mislila da je jahorina tako velika....

kako dugo ste se vozili anan

oko 8 sati, od tega je i№ao jedan sat za sarajevo, a ima№ i dosta ralica na cijesti i starih golfa koji voze 30 km/h  ::)

Ne diraj nam Golfa, kod nas je Golf 2 auto godine... Veæ 20 godina zaredom!  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

vip-jahorina

Do mone vikencice M&M se moze relativno dobro, os pegija je malo teze, ali isto moze, bar za sada.

Mega Deki

Ili ides pesice i stizes 100%. Vidimi da je uzivancija i dobro zezanje.
Ja cu sacekati jos ovaj hladni talas pa MARTttttttttttttttttttttttttt    devil:( devil:(
Mega Deki

Schomi77

Ne diraj nam Golfa, kod nas je Golf 2 auto godine... Veæ 20 godina zaredom!  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

(:smijeh:

Aschen

hvala puno. to pjesice sam za vikend par puta obavio (sa kojom torbom na ledjima), pa reko aj ovaj put da preskocim ;D

Libellula

Quote from: Levski on 09 February, 2012, 12:29:05
Pozdrav dobri ljudi! Evo pratim vec dve-tri sezone desavanja na forumu i osecam se kao da sam vec veteran na forumu  ;D a ustvari pocetnik  3:(

Nas 6-oro se sprema na put Jahorine busom iz Bg-a, ali sve linije su otkazane! barem u naredna 2 dana. Iz autobuske stanice tvrde da je neka lavina zatrpala neki deo puta...
Sa druge strane na forumu se govori da je sve super i da ljudi stizu iz Bg-a normalno! Sto se mene tice ja bih krenuo kolima, ali fazon je da ne mogu svi da stanu u jedna
Sad sta je istina? toliko dezinformacija i informacija ko da je rat jbt
Da li ima neko da je danas stigao ili poznaje nekog ko je danas stigao i ima informaciju iz prve ruke!

Sve pohvale za VIP zajednicu Jahorine  :bravo::(

Svasta!
Evo ti broj autobuske stanice na Palama nazovi i pitaj kad imate bus, idu li njihovi, stizu li oni iz bg, ns i sl...

0038757-222-900,
222-901,
222-902

dragon

Ivan Bgd

Pozdrav dobri ljudi! Evo pratim vec dve-tri sezone desavanja na forumu i osecam se kao da sam vec veteran na forumu  ;D a ustvari pocetnik  3:(

Nas 6-oro se sprema na put Jahorine busom iz Bg-a, ali sve linije su otkazane! barem u naredna 2 dana. Iz autobuske stanice tvrde da je neka lavina zatrpala neki deo puta...
Sa druge strane na forumu se govori da je sve super i da ljudi stizu iz Bg-a normalno! Sto se mene tice ja bih krenuo kolima, ali fazon je da ne mogu svi da stanu u jedna
Da li ima neko da je danas stigao ili poznaje nekog ko je danas stigao i ima informaciju iz prve ruke!

Moj kolega je u subotu ujutru krenuo iz BG-a , znaci jutro posle one lavine sto je presekla VIP-u put do Pala i onemogucila povratak naseg dragog predsednika kuci.

Ako je on tada stigao do Jahorine i to bez lanaca onda ti ne brini ni malo.

Sto se prevoza tice zovni GEA turs oni imaju prevoze kombijem. Moj brat ce verovatno sa njima ima ih 7 , a ja cu sa SKI busom u sredu.

Pozdrav

vip-jahorina

Haha, Dalmacija nam je odsjecena od Jahorine...
Kakav lud dan danas, ama koga god znam na Jahorini i Palama je skijao danas.
Nema guzve, sutra ocekuju nove padavine. Da se jos sutra malo moze odskijati, bilo bi fenomenalno.

Libellula

Quote from: vip-jahorina on 09 February, 2012, 11:07:04
No commmmmment

Ovo vidjeti a ne moci doci, pa nema gore kazne... Uzivajte, dani su k'o naruceni,
druga polovina februara od kad je svijeta i vijeka je najbolja za skijanje, uvijek snijega, dugi dani, puno sunca,
jaooooo kako mi nedostaje krepacu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: s:nij)

adrenalinbn

Mozete ujutro rano  busom do Bijeljine, a iz Bijeljine imate polaske za Pale u 07:00, 07:45, 09:45