• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Otvoreno pismo naseg Tarze OC-u - Jahorina vjecno

Started by vranex, 26 January, 2012, 14:20:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: raca on 27 January, 2012, 15:55:10
Ja sam se prosle godine susreo sa "slicnom" situacijom. Svercovao sam se i sa ski pasom (doduse dnevnim) koga sam uredno platio! Negdje je bilo pred kraj sezone, ali su radile sve staze, Ogorelice i Poljice su bile pune kamenja, jednom se spustio ali nije bilo za normalno skijanje... Praca je radila, relativno solidna ali je bila ledena ploca na pojedinim djelovima, jedine staze koje su bile ok su bile Zeljo i Olimpik, i onda sam odlucio da samo skijam na Olimpiku. Pokvari se Olimpik, ostane samo Zeljo da radi, nije bilo mozda 5 nas kojih je ostalo tu da skija, a prilaz na Zelju je bio kao da je neko kamion ledenica istresao, htio ne htio, moras preko njih preci, jer ovi kilavci sto rade tu mrzi ih da nabace pet lopata snijega preko toga, da ima bar prolaz na ski lift normalan. I ja se napravim pametan, nema reda, ako neko bude pitao, pokazacu ski pas, zaobidjem prilaznu rampu i direktno na rude, i tako sam par puta prosao, kad eto face tu koja radi krene na mene (malo je reci drsko), i ja krenem ljudski, pa dobro, nema nikoga evo ti ski pas provjeri, on odmah na prvu "e nemoj da sam te vidio ovde jos jednom" :), i ja sta cu skinem ski pas, dam mu ga, reko, neces me ni viditi vise. Tako sam samo zavrsio proslu sezonu na Jahorini.

Mnogo su revnosni sto se tice kontrole ski pasa, ali mogli bi malo da budu i revnosniji u onome sto pruzaju na Jahorini, pet lopata nije mnogo da se nabaci nekad, cisto da se zagriju na hladnoci. Mogu biti i veci retardi, ali me nece otjerati sa Jahorine.

mislim da nas je isti kako reci "GOSPODIN" sa tako "LIJEPIM" ponasanjem jako iznenadio ...ako je potrebno i ako ima neko iz OC (znam da ima bar troje ) da zeli sliku tog "GOSPODIN" nije nikakav problem dobit ce je od mene 100% sto na ovom forumu tako i na privatnu e-mail adresu koju mi mozete poslat putem privatne poruke

DOSTA BAHATOSTI OD STRANE NESKOLOVANIH-NEKULTURNIH ZICARA, koji trebaju da su na raspolaganju usvako doba dana nama korisnima od kojih dobivaju platu !!!!

crni guja

Podrska za svaku inicijativu i borbu za skipasove,
Mada sila boga ne moli.    :o

vranex

uff kakav vikend..nesta najljepse sto se moze zamisliti.snijeg,sunce sta reci?

na kraju poslije cijele sedmice telefoniranja dali su mi 10dnevni za 125 km, cijeli sam vikend skijao i danas opet cujem da je gomila passova oduzeta a da se ipak nekima odblokiravaju..znaci taj "sistem" o kome pricaju prihvata iznimke, samo je bitno pravo ime i prezime, preko svega se predje..
za ovih 125 mogli su mi odblokirati pass ali na zalost sa direktorom OC nije moguce pricati jer je prezauzet, 24 sata dnevno.dosli smo do toga da pricam sa njegovom sekretaricom koja mu prenese ono sta kazem pa on meni i tako ukrug.  (:smijeh:  to naravno u petak, a zvao sam cijelu sedmicu 
posto ona nista ne moze odluciti malo je to smijesno, a i uveliko je otezalo komunikaciju, posebno zato sto ocito ne zele da ostavljaju tragove pisuci mailove.

tarzo je dominirao opet, na ovim minusima bez jakne, neumoran, nema ko ga nije slikao  ole

zaboravih, juce se za mnom nije skroz okrenula ona "kapijica" od ski passa, ili kako se vec zove, i neki nepoznati lik je prosao za mnom.. srecom nemam sezonski pa se nista nije desilo, mogao sam opet biti blokiran  3:(

4you

ne mo¾e se karta odblokirati,izgleda da ne znaju uraditi to...imena koja vam se uèine poznata i mislite da su odblokirani nisu: platili su novu kartu sa popustom

vip-jahorina

ne razumijem zasto vranexu nije data nova sa popustom a ne ova od 10 dana. Situacija je vise nego cista.

4you

vranex, zar ti nisu nudili sezonsku sa 50 posto popusta?

mijat

ako se nekome oduzme sezonska karta nije logièno da mu je ponovo prodaju. logièno bi bilo da su je odblokirali  ideea:(

vranex

ma nudili su mi je ali prvo puno mi para u ovom trenutku,
drugo, radim i cesto putujem pa nisam siguran da cu je iskorisitit, po mom racunu ici cu jos 10tak dana ukupno
trece, j..o sezonsku pocetkom februara .
ja sam ih pitao da mi ovo dadnu, da ne bacam pare bez veze.

da su bogdom odblokirali staru najbolje bi bilo, ali eto..

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: vranex on 30 January, 2012, 14:25:24
ma nudili su mi je ali prvo puno mi para u ovom trenutku,
drugo, radim i cesto putujem pa nisam siguran da cu je iskorisitit, po mom racunu ici cu jos 10tak dana ukupno
trece, j..o sezonsku pocetkom februara .
ja sam ih pitao da mi ovo dadnu, da ne bacam pare bez veze.

da su bogdom odblokirali staru najbolje bi bilo, ali eto..
U DRUGI PUT PLATI ZICARU 10-20KM on ce ti skloniti onu ogradu iza kucice i prolazi koliko ti je volja (bez cekanja) da ste pametni (OC) trebali ste kamere okrenuti u svoje radnike ali eto uzivajte u bezobrazluku

vranex

nekoliko puta sam na ogorjelici vidio lika u crnom koji kad ljudi prodju pokupi karte i ode..stoji iza one kapijice i pouzima karte ovih sto su prosli..koja je to sema? neki najam sta li? i kako da to ne uslikaju ?

vranex

a ko ce njemu oduzeti pravo da skija?na svakoj zicari komentari su pljustali..

sad kad bolje razmislim, ima na svakoj planini na svijetu neki  bradati cica koji je neka maskota planine.
nas tarzo bas i nije toliko bradat ali kao maskota nema mu premca! slika je juce, temperatura oko -15 °C  :bravo::(

u royalu su morali da uzmu obezbjedjenje da cuva sef sa prilozima za tarzin sezonski, sad cemo morati skupljati za platu od obezbjedjenja :D

vip-jahorina

Quote from: vranex on 30 January, 2012, 14:39:41
nekoliko puta sam na ogorjelici vidio lika u crnom koji kad ljudi prodju pokupi karte i ode..stoji iza one kapijice i pouzima karte ovih sto su prosli..koja je to sema? neki najam sta li? i kako da to ne uslikaju ?

4you, ima li odgovora na ovo????

vip-jahorina

haha vranex, moram vidjeti sa tarzom da istetovira vip-jahorina na prsima ai ledjima  :bravo::(  :bravo::(

skiDeki

Pa daj nam odgovor ako znas :o

Inace, na sestosedu ogorjelica1 ima utabana staza izmedju zastitne ograde i garaze, bas me zanima ko je tako utabao, divokoze nisu sigurno ideea:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...