• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Otvoreno pismo naseg Tarze OC-u - Jahorina vjecno

Started by vranex, 26 January, 2012, 14:20:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

HeAd

Tarzo svedno skija go ...da je dogovorio s termagom da napise reklamu na ledjima mogao je izbiti ski pass... ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

sina

kako oc ne moze biti sponzor kad u emisiji "s jahorine s ljubavlju" dijeli sedmodnevne ski pas-ove?
bas me zanima da li su sve one guzonje sto su pohodili jahorinu kupovali ski pas.cisto sumnjam.

vranex

i dijeli i vraca passove. vraca rodjacima, vraca ovom vraca onom. ako imas vezu 100% ti deblokiraju ski pass ma sta ti radio. ako nemas nista. a ako pises na forumu ne vracaju jer Koroman ne zeli da se pise po forumu.navikao covjek da mulja u tisini pa mu smeta kad osvane negdje. nama je licno rekao da bi nam i vratio sezonski da nismo pisali. a pisali smo samo istinu.
najradije bi da ga nikad niko ne spomene, vjerovatno ima svoje razloge.
iskreno, posto mi ni ovaj vikend nije odblokiran sezonski, sad me bas zaboli hoce li ili nece..za koji dan pocecu malo da ispitujem neke stvari i objavljujem podatke kako o deblokiranim passovima tako i drugom, da se smijem kako mu radi njegova ogromna sujeta, zbog koje visi na forumu po cijeli dan i pjeni cim nesta napisemo.
dogodine cu viditi kako i sta, ima jos planina okolo.

vranex

da ne pricamo o tome kako u ovoj drzavi masinski inzinjer koji je cijeli zivot radio u nekad prosperitetnoj firmi ne moze kad predje u 6tu deceniju zivota sebi priustiti da plati struju vodu i hranu ( i to kada dobije platu, a to je lutrija) , a kamoli sta drugo.
sem toga, u cijeloj evropi i svijetu na skijalistima ima popust kako za djecu tako i za seniore iznad 65. kad vidis prosjecni zivotni vijek u EU i ovdje lako je skontati da bi kod nas ta donja granica trebala biti 60 god.
na to niko ne misli, bitno je provozati milione kroz papire za izgradnju ovoga i onoga, milione koje uzimaju nama obveznicima i koje ce vratiti mozda jednog dana (ako padne snijeg).

fokus je na investicijama i gradnji, sto bi i bilo za pohvalu da se stvari ne rade onako kako se rade (ponistavanja i namjestanja tendera in primis), ali sa druge strane isto toliko paznje treba posvetiti musteriji i njegovim potrebama i zahtjevima.

da li se iko zapitao da li bi privukli vise ljudi kad bi dali popust u radnim danima, sto takodje postoji svugdje samo ne kod nas?

baja

OC je ove godine izasao svim ljubiteljima skijanja u susret i SVAKA IM CAST sto su dali karte u predprodaji  za 275 km to nema nigdje na svijetu ni na jednom skijalistu..drago mi je da se stalo u kraj svercu i preskakanju lejzera..mora i OC zivjeti od necega..to znaci "3 KM PO DANU" skijamo ?????

HeAd

OC se ovu sezonu izvukao...bilo snijega, ima ga i sada skiajnje vise manje dobro...sta nas ceka u sljedeceoj sezoni s obzirom da se hvale vjestackim snijegom i topovima koji stoje ko u katalogu, a ona kada od jezera busna ko sito....hoce li jos takvih propalih projekata zvanih:"Laka lova" forsirati i u godini koja ide bumo videli  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

vranex

Quote from: baja on 12 March, 2012, 17:13:04
OC je ove godine izasao svim ljubiteljima skijanja u susret i SVAKA IM CAST sto su dali karte u predprodaji  za 275 km to nema nigdje na svijetu ni na jednom skijalistu..drago mi je da se stalo u kraj svercu i preskakanju lejzera..mora i OC zivjeti od necega..to znaci "3 KM PO DANU" skijamo ?????

imas pravo, to je stvarno extra potez bio.mi koji rizikujemo i unaprijed uplatimo bez da znamo kakva ce biti sezona sa ovom cijenom smo dosta zasticeni. nadam se da ce takva promocija i nastaviti. prosle godine sam platio 450 i skijao manje nego ove.
ne znam ko je poceo, ali cinjenica da su i na bjelasnici isto dali znaci da je imalo pozitivan efekat i sire, malo zdrave konkurencije je lijepo vidjeti kad korisnik moze da ustedi :D

a za rjesavanje preskakanja, to mi je smijesno..gomila ljudi preskace i boli ih uvo.jednostavno ne kupe kartu i preskacu i nikom nista.

OC je mogao zivjeti i prosle godine da je napravio jezero ali nije. ako topovi ne rade 24h dnevno kada trebaju da prave podlogu koja ce trajati prosjecne padavine vise nisu dovoljne. Sreca pa je ova godina bila natprosjecna po tom pitanju :D

vip-jahorina

Najavljujem da cu skijati u drugoj  jakni i sa drugom kacigom, tek da vidim dali ce mi neko ga blokirati  ideea:(

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

brera

Crni Dejo, promjenio zelenu bundu! A bar po visini su ga mogli prepoznat! (:smijeh:

baja

Ja vec skijam u poslijednih 5 dana u razlicitim jaknama upravo da vidim dali ce mi zablokirati KARTU da vidim dali je to bas tako...i efekat je da cu sutra na skijanje i da mi karta FUNKCIONISE.......Nezelim da pomislite da ja branim OC imaju dosta stvari koje trebaju da poboljsaju da bude sve OK i kad to sve urade uvjek ce biti propusta,nasem narodu nikad nece biti sve potaman.Moram da ovako reagujem jer sam proveo na skijanju svaki dan od 9 do 16 casova 80 dana i nisam naisao na probleme ni ja niti bilo ko od UCITELJA NI POLAZNIKA SKI SKOLE VIP JAHORINA sto moze potvrditi svaki ucitelj,SAMO mozemo da pohvalim radnike na ZICI koji su tu po cjeli dan na minusima jako lose obuceni bili zbog nas da bi sve to funkcionisalo kako treba posebno da pohvalim momke na ski liftu POLJICE koji jos uz sav svoj posao i teret koji obavljaju na onom dotrajalom i vrlo losem liftu uvjek pomognu gostima ili pocetnicima koji se penju prvi put i ako im to NIJE dio posla,,pocetnik zna da padne po 15 puta ali oni su uvjek tu da mu pomognu iz pocetka.....NIJE SVE TAKO KAKO STO SE PISE ima i dosta dobrih stvari hajmo malo o njima da pisemo......