• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Otvoreno pismo naseg Tarze OC-u - Jahorina vjecno

Started by vranex, 26 January, 2012, 14:20:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

vip-jahorina

Da se mene pita, Tarzo bi skijao djaba, i imao svaki dan u Bistrici ako nista drugo, onda uzinu i caj!
U svakom slucjau, nedostatk bilo kakvog sluha u OC-u je fatalan za ovu planinu.

Ne znam ko skuplja, ali od mene Tarzo imas 30KM za sezonski.

dale

I od mene austin:(
P.S.
Samo mi treba informacija ko skuplja,jer sutra kreæem gore!

ski_lady28

Pridruzujem se i dajem i ja skromni doprinos od 20 KM (nije nesto ali nadam se da znaci).....
Tarzu ne poznajem,nadam se da cu imati priliku da to popravim,ali me je ganula njegova prica.On je nesto sto je dusa Jahorine!!!

vranex

ahaha ja sam bogami vec doobro platio, ali ako mi odblokiraju moj sezonski evo 50 km i od mene za Tarzin.. na kraju ce se OC-u ovo i isplatiti :D

drm

vip-jahorina

To nije losa ideja. Sad cu Raleta pozvati da ga zamolim.

roPebn

Vipe-e mogao si i otvoriti temu novu temu na forumu u vezi ski pasa za Tarzu......Imate i od mene 20KM kada dodjem gore

mijat

tarzo, svaka ti èast  ole voda pere sve samo obraz ne

i ja se pridru¾ujem akciji kupovine skipasa za legendu jahorine. otvorite ¾iro raèun ili objavite ime osobe koja æe sve organizovati.

vranexu ne dam ni dinara  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

drm

vip-jahorina

Sad se cuo sa Royalom, Miki ce pripremiti kutiju gdje mozemo svi lovu ostaviti. Svako nek kaze svoj nik sa foruma ili ime, Rale ili Miki ce zabiljeziti i to je to.
Ja Vam obecavam da je kod Mikija sigurnije nego u banci. A onda cemo prislilit Tarzu da kupi ski pas i da se vise ne svera.

drm

vranex

ahahaha samo da znate da cu mu se ja prikaciti na svaku zicu.. ili ako moze da stave 2 slike  (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)