• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Filipino

Na -20 ce trebati malo vise vremena da se ispece,ali polako uz rakijicu proci ce i to

jednostavan41

jucer sam naplatio one prekjucerasnje putesesvije,srecom nisu se obistinile one OTROVNE prognoze pa nisam rudarke cizme morao oblaciti za setanje vec sam nazuo pancirke za slijetanje,
poslije 4 sam nabrzaka presvuko se i uputio nazad sinoc kasno doso jutros rano za poslom pa sam tek maloprije sjeo za racunar,vidim ima i zabrinutih za mene hahah,zahvaljujem na brizi ziv sam i zdrav malo umoran mada mi ne bi bilo mrsko sad krenut kod VIP-a na zavrsetak taman bih stigao jer ce mu trebat jedno 5 sati na ovom minusu za onu ANTIEVROPSKU  rabotu sto cini.
da znam - znao bi

BOJAN-BG

zato smo sigurni da ces 18.02 doci da pomognes oko istog posla sto vip sad radi

otrov

kako otrovne jesam ti rekao da ce biti odlican dan :)
share it with friend or two

jednostavan41

Quote from: otrov on 06 February, 2012, 16:35:45
kako otrovne jesam ti rekao da ce biti odlican dan :)
ma niej da nisi samo si cizme za setanje rekao da nazujem hahahah
da znam - znao bi

jednostavan41

ovo je prilaz sarajevu kod petlje kad sam dolazio
da znam - znao bi

jednostavan41

1 ulaz u sarajevo, 2put niz kobilju glavu,3 sarajevo,4 cekajuci tadica,5 od pala ka jahorini
da znam - znao bi

jednostavan41

prve dvije put na jahorinu,aa druge dvije dolazak na jahorinu poznacete gdje su slikane, tad je bio haos kad sam dosao nemas se gdje parkirat ne vidis nista,kontam nema govora o skijanju slomim se i odlucim odo nazad kud sam i dosao ali kad sam krenuo izadje cika zandar sa cunjevima dol na put i kaze e nezozes dol jer ide cisterna moras cekat jedno sat vremena,i ja cekaj cekaj,prodje sat i pomolise se zvijezde i mjesec se ukaza,,IZVEDRI SE  i ja odma upalim i uzmem sobu,kad sam se probudio ujutro nisam smio ni pogledat kroz prozor nego sam zenu poslo.
da znam - znao bi

BOJAN-BG

slike perfekt ko da si krenuo na severni pol,dolazis li na vip parti 18.02

jednostavan41

poslije dorucka sam sisao licno na poljice i pitao JEL RADI IL NE RADI  mislim i da nije  planirano da radi ne bi mi to onaj dol smio rec, al je radilo i naplatio sam u nedelju za onu svu subotnju muku,samo sto mi baterija na aparatu riknu i uspijem samo par fotki napravit
da znam - znao bi

jednostavan41

da znam - znao bi

jednostavan41

Quote from: BOJAN-BG on 06 February, 2012, 16:53:56
slike perfekt ko da si krenuo na severni pol,dolazis li na vip parti 18.02
moram malo pogledat kakve su mi obaveze volio bih doci,ma nekako cu se organizovati,makar da pomognem oko onoga ANTIEVROPSKOG djelovanja-okretanja JADNIH zivotinja na raznju
da znam - znao bi

vip-jahorina

brera

Opet danas super Dan za skijanje, ladno, al sta cemo, ZIMA JE!!!

BOJAN-BG