• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

loop

evo kako mi to radimo, gopro u ruke i ajmooo

allways stand sideways!

Mega Deki

Jutro zavejanoj JAhorini. Sta se desava. Kakav je info. KAmera nigde.. Jel i dalje kolaps...
Mega Deki

BOJAN-BG

jos je na jahorini super kako je u drugim delovima bosne,ko moze nek prati stanje u emisiji S JAHORINE S LJUBAVLJU na R.T. republike srpske

David025

Hey guys, sorry for the English. What is the present state at Jahorina? Is it possible to get there by car? Do the lifts work?

Fiona

Quote from: David025 on 05 February, 2012, 10:40:24
Hey guys, sorry for the English. What is the present state at Jahorina? Is it possible to get there by car? Do the lifts work?

what I can read from other people's posts, all lifts should be working from 11am, but I don't know about the situation on the road to Jahorina.

Big_DANE

VIPe kamere ne rade nesto...sajt preopterecen!?  Jesu upalili zice?  :))))

BOJAN-BG

rade zice malo su jutros kasnili sa radom,a na jahorini sija sunce da se nepoveruje

bataneoo

PU!! danas  trebao krenuti na Jahorinu svi autobusi za pale otkazani, nisu ni dosli iz sarajeva u novi sad, valjda ce sutra doci

BOJAN-BG

docice,krenuo je autobus sa pala za novi sad

novosadjanin

Quote from: bataneoo on 05 February, 2012, 10:57:11
PU!! danas  trebao krenuti na Jahorinu svi autobusi za pale otkazani, nisu ni dosli iz sarajeva u novi sad, valjda ce sutra doci
A joj ne pricaj mi nista trebao sam krenuti onim sinoc u 23:30 pa otkazu , pa ujutro u 8:30 pa otkazu ...stvarno se nadam da ce onaj sutra ujutro stici ili nista od skijanja za mene 

bataneoo

A joj ne pricaj mi nista trebao sam krenuti onim sinoc u 23:30 pa otkazu , pa ujutro u 8:30 pa otkazu ...stvarno se nadam da ce onaj sutra ujutro stici ili nista od skijanja za mene 

Ma ja sam trebao danas u 12i15 da krenem, otkazali. I ja se nadam da ce taj ujutro stici, inace nista od skijanja i za mene

BOJAN-BG

javili su jutros u emisiji da su krenuli autobusi iz istocnog sarajva i sa pala prema beogradu i novom sadu i to su jedini koji su krenuli

Big_DANE

BOJAN-BG

otrov

Quote from: mijat on 04 February, 2012, 22:51:07
Quote from: otrov on 04 February, 2012, 22:48:55
obuci cizme i uzivaj u lijepom danu sutra. ne vjerujem da ce ista sutra da radi ali ceka te fin dan

otrov ostaje otrov  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nije bilo otrovno .. znao sam da ce biti dobar dan a eto izgleda i da radi :) covjek je bas zasluzio :)
share it with friend or two