• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 04 February, 2012, 20:34:18
kosarkasi hemofarma zavejani vec 20 sati na 20 kilometara od mostara
izvuceni su. samo sto dobre vijesti sporije putuju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

bang

Moje prijateljice krenule u pola devet autobusom iz Novog Sada i oko cetiri bile na Palama, kazu uglavnom sve proslo bez problema, malo sporije preko Romanije, ali nista strasno ..... Taksijem do Jahorine otisle bez ikakvih problema .... to je info iz prve ruke za sve onekoje su naputu ka ovamo, da ne brinu ... na Palama trenutno ne pada

zver

TARLAH TARLAH TARLAH TARLAH TARLAH TARLAH !!! ole ole ole ole ole ole ole ole SAMO NEKA PADA!!!!!!

BOJAN-BG

pero ako budes sluso druge neces ti otici do maja,pa do sad pi bila kolona do pala da se nemoze na jahorinu

vip-jahorina

Ne znam sta da vam kazem, snijega stvarno ima kao u prici, onaj ko se ne boji, bice mu super.
Ja sam od jucer na jahorini, naselje sator je jos uvijek odsjeceno od Jahorine, samo sanke i pjeske se moze.
Put do jahorine je prohodan, ali nije sad ono skroz cist.

Dva slovenca smo nakon 4satne borbe sa snijegom izvuki. Krenuli prema praci i ana putu naletili na lavinu. Nas trojica smo se svojski pomucili i dovukli ih gore. Nasa ekipa i dalje je na potezu jahorina sator i prima goste, naravno koliko mozemo...

BOJAN-BG

kud su krenuli prema praci tamo retko ko ide i kad je lepo vreme

jednostavan41

jutros oko 3 pratio sta se desava,kreno iz tuzle u pola osam,doso do pred sarajevo haos,kad sam posao gore  nedaju zandari kaze zatvoreno,vratim se poderem cevape i taman pustili protutnjim gor kad pred tunelom opet zandar kaze delegacija ide odozgo morate u stranu i cekaj,ceko od 1 do 3 pred prvim tunelom od sarajeva prema palama kad se krene, prodje i to pa krenem dalje, na skretanjju za jahorinu cistrena zaglavila,provucem se sa kontra strane i nekako napokon stignem oko 4 sata a na jahorini haos,ma nemam se gdje okrenut akamo li parkirat nevidim nista snijeg ubi,ma nema kazu nista od skijanja,lede brisaci nemogu da ocistim snijeg,ma pukne mi film i krenem nizbrdo odo kuci kad opet ispred mene iskoci zandar postavi cunjeve na cestu kaze ide odozdo cisterna moras cekat jedno sat vremena nemozete se mimoic,stanem cekam prodje sat vremena ,vec kriziram kad.......mjesecenia i poneka zvijezda na nebu se ukaza,jojj okrenem se uzmem sobu i evo me cekam sutrasnji dan,ako budu sutra zice radile nece mi biti zao ovoga svega danas..

ovo su informacije iz prve ruke,putevi su prohodni ima zastoja,moraju bas biti dobre gume ili lanci ili pogon na svecetri tocka i bez problema ste na jahorini.
da znam - znao bi

HeAd

to je prava putosestija...sta te briga skokni sada do kolibe ili royala popij koju i sve ce biti bolje :)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

Quote from: jednostavan41 on 04 February, 2012, 21:48:16
jutros oko 3 pratio sta se desava,kreno iz tuzle u pola osam,doso do pred sarajevo haos,kad sam posao gore nedaju zandari kaze zatvoreno,vratim se poderem cevape i taman pustili protutnjim gor kad pred tunelom opet zandar kaze delegacija ide odozgo morate u stranu i cekaj,ceko od 1 do 3 pred prvim tunelom od sarajeva prema palama kad se krene, prodje i to pa krenem dalje, na skretanjju za jahorinu cistrena zaglavila,provucem se sa kontra strane i nekako napokon stignem oko 4 sata a na jahorini haos,ma nemam se gdje okrenut akamo li parkirat nevidim nista snijeg ubi,ma nema kazu nista od skijanja,lede brisaci nemogu da ocistim snijeg,ma pukne mi film i krenem nizbrdo odo kuci kad opet ispred mene iskoci zandar postavi cunjeve na cestu kaze ide odozdo cisterna moras cekat jedno sat vremena nemozete se mimoic,stanem cekam prodje sat vremena ,vec kriziram kad.......mjesecenia i poneka zvijezda na nebu se ukaza,jojj okrenem se uzmem sobu i evo me cekam sutrasnji dan,ako budu sutra zice radile nece mi biti zao ovoga svega danas..

ovo su informacije iz prve ruke,putevi su prohodni ima zastoja,moraju bas biti dobre gume ili lanci ili pogon na svecetri tocka i bez problema ste na jahorini.

pa nije valjda da si se stvarno hteo vratiti nazad

HeAd

ja to pitanje nisam smio ni postaviti  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bang

Put je sigurno prohodan, info iz prve ruke

iggytod

Da li se zna hoce li sigurno raditi zice sutra?

novosadjanin

Sad se vise nista ne zna malo pre sam zvao autobusku Novog Sada i kazu svi autobusi koji idu za Pale sutra otkazani... Nadam se da ce se do ujutro to promeniti  ideea:(

BOJAN-BG

nesto sigurno hoce,jel zna neko kako je stanje na bjelasnici jesu li radile tamo zice danas