• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nenadbsf

Nego sta. Ja sam spreman skije nisam ni raspremao.

otrov

sutra ce biti dobar dan .. jel ko vidjao ratrake ?
share it with friend or two

iggytod

Da li se usuditi i krenuti sutra? Valjda ce zice raditi? Ima li VIP neke informacije?

zburkos

Raja, u Sarajevu pravi kolaps. Iz dvorista izaci kolima je misaona imenica, ceste neprohodne, cistim snjeg po dvoristu samo sto ga ocistim on opet napada. U prodavnicama nema hljeba, stara uzela neke zalihe brasna kuha hljeb, samo jos da nema struje i da covjek pomisli da smo nedo Bog ko u ratnim danima. Salu na stranu putari se trude al' ih je snjeg bas prevario sinoc je masa raje spavala u tramvaju i autobusima GRASA jer nisu mogli da se probiju do domova.

mallorca

a sto sam li tako proklet da bas ove godine ne mogu nikako do gore :(

sina

neko je stvarno majstor u tarlahanju.. ;D

ludiborderi

Ajmo na 3metra  ole ole ole ole
Da se skijamo i u maju :)
Od rakije nema bolje ¾ene :)

peroo

Quote from: ludiborderi on 04 February, 2012, 19:09:45
Ajmo na 3metra  ole ole ole ole
Da se skijamo i u maju :)

Ti bi skijao u Maju, a ja bih u ponedjeljak... samo ne znam kako da stignem tamo... iako mislim da sutra lagano kreæemo...  :-)
Valjda su lavine po Bosni svoje obavile...

acixon

Quote from: skiDeki on 04 February, 2012, 17:16:08

Onda neko od nas dvojice nije dobio pravi info...

Ili su ovi sa tv-a ostali da snimaju i dalje politicare jer su ostali na Jahorini

vratili se da ostanu jos koji dan na racun "preduzeæa Ðole"  ::)

Ivan Bgd

kakve su to info da put nije prohodan ?
moj kolega je jutros krenuo iz Beograda sa Skodom Yeti i u 16:34 mi je poslao poruku da su stigli na Jahorinu.
Poruka: ''Ide yeti i bez lanaca. Stigli smo. Videces snimke. Danas zice nisu radile. Pozdrav ''

Da nije to neka fora zavrsene smene na Jahorini da ostane jos i da sledeca ne dolazi  ? ;D

Ili je yeti bolji od grtalica ?

Pozdrav svima !

skiDeki

Onda je moj info bio tacan :-)

Cekam da mi se Brera javi sa stihovima.......prijehavsi za Jahu, zadovoljstva svega rad....
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

izgleda da je bila fora da bi politicari sisli sa jahorine bez guzve,sad je bilo na RTS da je danas oko podne precednik tadic napustio jahorinu

BOJAN-BG

kosarkasi hemofarma zavejani vec 20 sati na 20 kilometara od mostara