• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Milos CTS

bang

zice ce raditi sutra, u centru je stanje normalizovano..... staze ce biti spremne, koliko to vremenski uslovi dozvole, s obzirom da snijeg neprestano pada

serzinjo

ja sti¾em u èetvrtak, taman da dotle malo srede staze. jedva èekam.
ole

daisy

JEDNO PITANJE!
KOLIKO JE SADA MOMENTALNO SNIJEGA  NA JAHORINI. NA SLIKAMA PUNA.
BILO GA JE NEKDJE 115 CM, KOLIKO GA SADA IMA???

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Big_DANE

LJudi smirite se sa pitanjima kad sta kako gde!? Ako vas obaveze ne sprecavaju onda lepo dodjite sledeci vikend...jer ce tad biti sve tip top ...snega 2.5m ...staze utegnute..nema kamenja...  :o :o :o  s:nij) s:vje) s:nij) s:vje)

Vidite da je kijamet nad kijametima....ocekuje se jos padavina za ponedeljak utorak...ne puno...al ko ce ga znati...eventualno sreda cetvrtak da krenete put Jahe!!!  s:nij) s:vje) s:nij)

Srecno svima koji krecu sad...    anan

novi

Quote from: Big_DANE_Almighty on 04 February, 2012, 16:31:48
LJudi smirite se sa pitanjima kad sta kako gde!? Ako vas obaveze ne sprecavaju onda lepo dodjite sledeci vikend...jer ce tad biti sve tip top ...snega 2.5m ...staze utegnute..nema kamenja...  :o :o :o  s:nij) s:vje) s:nij) s:vje)

Vidite da je kijamet nad kijametima....ocekuje se jos padavina za ponedeljak utorak...ne puno...al ko ce ga znati...eventualno sreda cetvrtak da krenete put Jahe!!!  s:nij) s:vje) s:nij)

Srecno svima koji krecu sad...    anan

evo moj prvi post na ovom forumu i ujedno pozdrav svima ...
ja sam rezervirao kucu na jahorini (zadnji put sam bio gore prije rata i ima sigurno 10 godina da se dogovaramo hocemo,necemo i bla bla bla)od 05.02 i bogami upalilo je ...oluja stoljeca  :DD

uglavnom pricekacemo jos sutra ali ako se stanje ne popravi da mozemo krenuti u ponedeljak opet nista od jahorine za nas  >:(

pratim forum i web kamere ako bude bolje javljajte da se znamo ravnat  8)

pozdrav svima i ocistite sto vise tih bijelih govana (mujo u kanadi)   (:smijeh:
(Y)

Custom

ima li ko da iznajmljuje bager na 7 dana do jahorine  :bravo::(

skiDeki

Upravo sam dobio informaciju da je put Pale -Jahorina prohodan u jednoj traci, znaci nije skroz odklonjena lavina, ali se moze proci!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

nenadbsf

Upravo sam dobio informaciju od prijatelja koji je trenutno na Jahorini, a radi u ekipi RTRS-a koja je snimala ovih dana politicare na nasoj olimpijskoj ljepotici, da nisu mogli proci prema Palama i da su se vratili nazad na Jahorinu, te da ce probati sutra popodne. Svima koji su na putu ka Jahorini ili planiraju na isti zelim puno srece i samo oprezno. Sretno...

skiDeki

Onda neko od nas dvojice nije dobio pravi info...

Ili su ovi sa tv-a ostali da snimaju i dalje politicare jer su ostali na Jahorini
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

nenadbsf

Reportazna kola u kojima je moj prijatelj su se vratila iz razloga koje sam naveo. Ako on mene laze lazem i Ja Vas. Daj Boze da grijesim. U svakom slucaju svim putnicima srecan put.

Milos CTS

Na TVu je bilo da su predsednici otisli sa Jahorine

Sone-BL

Quote from: nenadbsf on 04 February, 2012, 17:14:06
Upravo sam dobio informaciju od prijatelja koji je trenutno na Jahorini, a radi u ekipi RTRS-a koja je snimala ovih dana politicare na nasoj olimpijskoj ljepotici, da nisu mogli proci prema Palama i da su se vratili nazad na Jahorinu, te da ce probati sutra popodne. Svima koji su na putu ka Jahorini ili planiraju na isti zelim puno srece i samo oprezno. Sretno...
KUMEEEEEEEEE.....idemo opet gore cim prodje ovaj kijamet!  ole
Da i mi jednom skijamo na 2 metra snijega.  ;D :bravo::(