• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

jednostavan41

kakva je SITOVACIJA ,evo gledam nesto po kamerama cini mi se da se izbistrilo malo, ima neko svijetlo koda su ratarci il mi se prividja....
imal ko gor da napise sta
da znam - znao bi

jednostavan41

jednostavan41 i 0 gostiju gleda ovu temu.
da znam - znao bi

jednostavan41

izgleda da je sve zamrzlo i zavejano, ja upravo ocistio auto,natovario sve obiso 2 - kruga po tuzli  da vidim mozel-ma moze iako nije ocisceno ( jest ispred opstine eno i sad ciste i samo glavne saobracajnice) ma ide ko ludo i eto me do podne na jahorini,nosim pletaru naravno reko sam kome usfali nek se javi
da znam - znao bi

vranex

ljudi moji ono sto vidim kroz prozor je kataklizma.nemam predstavu kako iscupati auto ni kako krenuti bilo gdje, na krovu je metar i po snijega a parkirana je juce u 6 popodne, znaci samo u zadnjih 12 sati metar i po snijega.
ovo bi svaku drzavu dovelo u kolaps..strah me i posmisliti na ljude u zabacenim selima.
ima li ko info da li je novi put iz  lukavice prohodan? odoh malo lopatati pa se cujemo!

bang

Po ovim iz OC-a nista snijega nije palo .....  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

BOJAN-BG

dali pada i dalje gore ili je prestao

3d

vladimir

Za one koji namjeravaju na put. Nimalo ohrabrujuce informacije  ;)

БАЊАЛУКА, 4. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Обилне сњежне падавине, које су захватиле цијелу Републику Српску и Федерацију БиХ, условиле су отежано одвијање саобраћаја на свим путним правцима, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске.

На путевима првог приоритета, као и на многим магистралним путевима, угаженог снијега на коловозу има до пет центиметара, док су регионални путеви - путеви трећег приоритета, већином заснијежени и на коловозу има 20 или више центиметара новог снијега.

Због великих сњежних наноса и лавина од јутрос је затворен магистрални пут Невесиње - Гацко. У прекиду је саобраћај на путним правцима Сарајево - Фоча, у мјестима Крупац и Миљевина, и Рогатица - Вишеград према Устипрачи.

Саобраћај је потпуно обустављен и на путним правцима Миљевина - Добро Поље и Гацко - Фоча, гдје се у снијегу између лавина затекло неколико возила, којима још није стигла помоћ. Непроходан је и путни правац Пале - Јахорина, Крупац - Трново, те регионални пут Кифино Село - Улог преко превоја Морине, као и пут од Граничног прелаза Хум - Шћепан Поље ка унутрашњости Црне Горе.

На дионици магистралног пута Бољачић Коса - Тјентиште стално долази до појаве нових лавина, због чега је ова дионица затворена. Ангажоване су и полицијске станице за безбједност саобраћаја Гацко и Фоча.

На магистралном путу Добој - Дервента, преко превоја Модран и Рабић, не препоручује се саобраћање теретним возилима.

Због сњежних наноса или лавина у прекиду је одвијање саобраћаја на дионицама магистралних путева Горњи Вакуф - Прозор, Бугојно - Купрес и Столац - Неум. Повремено су непроходни путни правци Олово - Кладањ и Кладањ - Власеница.

Сви регионални и локални путеви на подручју Олова, Какња, Високог и Неума затворени су за саобраћај, као и путни правци Гламоч - Дрвар, Бреза - Вареш и Крешево - Кисељак.

За теретна возила са приколицом и за шлепере преко свих превоја, обавезна је употреба ланаца.

На граничним прелазима нема задржавања. /крај/мир

vip-jahorina

Ja sam na Jahorini, ali se ne usudjujem da pogledam kroz prozor, a i da hocu ne mogu jer je zatrpan prozror (:smijeh:

BOJAN-BG

kakav li je put kad su prozori zatrpani

skiDeki

Vip jesi ti siguran gde si??

Da nisi u royalu zanocio (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Jancek

Stvarno imate toliko snijega ?  ::)
Kod nas ga ima samo 5cm .. i poceo je padati ujutro ..  :-\
Nadam se da bice ga puno kad mi dodjemo  ::)

Filipino

OC-Jahorina organizuje proslavu 1.maja.
Zbog uspjesne zimske sezone besplatno skijanje na Zelji i Olimpiku,
kao i welcome kruska i grah sa kobajom.
:bravo::( :bravo::( :bravo::(