• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

pa niko nije ostao na putu pa nece ni ovi sto krenu,a i tri delegacije su na jahorini i putevi se ciste kako treba vise zbog njih nego zbog nas,tako da cemu razmisljanje kad nema snega kukamo sto nema a kad zapada dal da krecemo

jednostavan41

ja koliko sam svatio naziv foruma je STANJE NA JAHORINI ,i svrha ove teme na forumu je da se dobije sto vise informacija kakvo je stanje, vecina nas radi, ugrabi poneki vikend slobodan,meni iz tuzle treba po ovim uslovima minimum 4 sata i ako odaberem pogresan vikend sta sam napravio,plus djeca 7 godina i 12 godina skijaju naravno al.... kako da pustim dijete u onakve uslove kavi znaju biti, iz tog razloga je toliko pitanja, za mene su mozda neki drugi komentari SMOROVI  al to misljenje ostavim za sebe, svima koji pruze kvalitenu informaciju veoma sam zahvalan,oni kojima su pitanja na forumu dosadna i smorna ja se duboko izvinjavam i jednostavno ih molim da ne citaju.vjerujte da ima i drugih opcija ali rado dolazim na jahorinu jer volim da uzivam u njenim carima,
zima zacas proleti i ako ce mi propasti vikend bolje da ostavim za naredni....

kakvo je trenutno stanje jel jos uvijek pada, jesul danas zice radile,kakva su predvidjanja za sutra ,  unaprijed hvala svakom ko je rad da mi da informaciju
da znam - znao bi

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ukratko ludnica  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( ovo se nikako ne smije propustiti  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

bang

Upravo sam stiglla na Jahorinu sa Pala, prelijepo je ...... put od Pala je cist, zice su danas radile, staze su se tabale, ne vidim razloga za ovoliku paniku na sajtu. naravno da je sve prohodno, ipak se guzonje moraju vratiti, sto je sreca za one koji tek trebaju stici ..... mozda jeste palo malo vise snijega u drugim krajevima,za Jahorinu je ovo sasvim normalno ..... Sa OC - om ne znam sta je, mora da svi spavaju, laicki receno ovde ima metar i po snijega najmanje ..... Jedino ne znam kako je prema Satoru, ali vjerujem da je i gore put ok

jednostavan41

Quote from: bang on 03 February, 2012, 18:08:32
Upravo sam stiglla na Jahorinu sa Pala, prelijepo je ...... put od Pala je cist, zice su danas radile, staze su se tabale, ne vidim razloga za ovoliku paniku na sajtu. naravno da je sve prohodno, ipak se guzonje moraju vratiti, sto je sreca za one koji tek trebaju stici ..... mozda jeste palo malo vise snijega u drugim krajevima,za Jahorinu je ovo sasvim normalno ..... Sa OC - om ne znam sta je, mora da svi spavaju, laicki receno ovde ima metar i po snijega najmanje ..... Jedino ne znam kako je prema Satoru, ali vjerujem da je i gore put ok

hvala ti na lijepom izvjestaju
da znam - znao bi

Filipino

Quote from: BOJAN-BG on 03 February, 2012, 17:22:17
pa niko nije ostao na putu pa nece ni ovi sto krenu,a i tri delegacije su na jahorini i putevi se ciste kako treba vise zbog njih nego zbog nas,tako da cemu razmisljanje kad nema snega kukamo sto nema a kad zapada dal da krecemo

potpisujem

skiDeki

Quote from: lola on 03 February, 2012, 18:23:13
ako neko mo¾da sti¾e iz dalmacije danas sutra bilo bi mi drago da napi¹e kakva je situacija na cestama prema Bosni jer kod nas je ajme stanje trenutno o pitanju prohodnosti,a mi bi trebali kreniti u nedjelju,sutra ipak neæemo...
Ajme bona lola, pakuj se i kreci i razmisljaj samo o odmoru i skijanju :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

ceste prohodne maximalna brzina 40 km/h  (:smijeh:
jbt u Banja Luci je kolaps po centru...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

suss

skiDeki

Sretan put vam zelim, mislim da i Brera krece sutra iz Zreca.. Pa eto mozete zajedno od zagreba ideea:(

suss

hehehehe ako stignoemo do zagreba, hehehehe bogami ja dolazim sutra na jahorinu pa makar pjehe..... hehehehehe

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ajde malo avanture na nekih 50tak cm snijega taman da uzivate u laganini voznji a kad stignete 0,5l rakije stucete kako bi ljepse zaspali  ideea:( ..... sta da nam je zapadalo kao u Japanu  ideea:( ideea:( ideea:(

skiDeki

suss

eeeeee pa zbog rakije nama se i ide..... skijat mo¾emo i u sloveniji, hehehehe  :bravo::(