• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

borisBP

A pada ....na svim kamerama se u ovom trenutku pahulje vide ole ole s:nij) s:nij)

HeAd

Dovoljno je iz bilo kojeg grada da izadjes na prozor i vidis kakvo je stanje...znaci zajebano je logicno...snijeg sipa...staze mislim gore da su za bordere raj :)...ovaj lik navalio na hotele i smjestaj sve imas na sajtu...polupansion od 25 eura pa na vise....hotel San sve preporuke...ovaj vikend mislim da ce biti extra za ljubitelje zimske idile, ali ne vjerujem i za skijase jer snijeg konstantno pada te je prtina party...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vranex

ma samo da koja zica radi sutra..sto se mene tice nek rade kao Francuzi sto nista ne tabaju
A cujem na radiju javljaju da niko ne ide na bjelasnicu, ali ne znam zasto ??

HeAd

za tebe je ovaj vikend raj i meni dodje da uzmem bord  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vranex

bujrum buraz imam 2.. koje buce nosis?

Jancek

Koliko ima realnog snijega ? ;D ako je padalo cijelo noc  ludzatobom:((

otrov

share it with friend or two

bataneoo

Ljudi treba u nedelju da krenem za Jahorinu, autobusom, iz Novog Sada. Kakvi su putevi po bosni? Da li da krecem ili ne? moze li autobus tuda ?? bojim se da se ne survam u neku provaliju  ;D ili jos gore da bus npr dodje do sokolca i vise ne moze, sta cu onda  ;D ;D

jednostavan41

da znam - znao bi

BOJAN-BG

u beogradu pojacava a sa jahorine se niko nejavlja

Filipino

koji smorovi od ljudi?????sta da radim,dal da idem,kakvo je stanje,dal je prehladno?
ko da ima 15 cm bljuzge,a ne 1,5met.snijega
Ostanite kuci,ali prestanite druge dovoditi u dvoumicu.
Zima ko iz snova,oni samo brondaju nesto >:( >:(