• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

vip-jahorina

Bravo segi  ole
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/78198-jahorina-ukrasena-snijegom-i-ledom-oduzima-dah-foto.html

Filipino

Quote from: zver on 01 February, 2012, 23:22:28
Quote from: Filipino on 01 February, 2012, 20:30:43
Nije droga skupa,obzirom na dejstvo  regge

ma Kakva droga buraz!!samo snijeg, zima, meèava, s:nij) s:nij) regge regge

tako je Zverko,a uz to jos koja domaca.kombinacija za 10

3d

vip-jahorina

Staze izgledaju "odlicno" sve pripremljeno kao za svjetski kup!

DarkoN

putevi se dobro ciste. ja idem gore za nekih sat. kada se vratim javicu kakav je put.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vip-jahorina

Drug vozi! Ceste su prohodne, ako se moze bez problema do jahorine, ostalo je sve lakse. Samo dobre zimske gume i lance ponesi za svaki slucaj

DarkoN

ja sam prije ddva dana bio na ja. i kada smo dolazili gore sa drugom sam komentarisao da se ove gogine stvarno dobro ciste putevi prema jahorini, i da je situacija na putu mnogo bolja nego dosadasnjih godina. tako da nema potrebe da se razmislja. ovakve uslove smo svi sanjali i steta je da se propuste.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

loop

allways stand sideways!

borisBP

jednostavan41

konto sam za vikend doc samo nezna jel bolje u petak navecer il da poranim u subotu,kolko je vjerovat ovim najavama za snijeg
da znam - znao bi

vip-jahorina

Kko god bice snijeg, ja bi ipak u petak, pa bar mozes prenociti negdje uz put da ne izgubis subotu