• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Evo me sa Jahorine, iza mene tri perfektna suncana dana, skijanje dok noge ne otpadnu, snega ima bas dosta, kamenja nikad manje, skoro i da ga nema ludzatobom:((

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

HeAd

nek nam ovdje svima objasni 4you naravno kada bude imao vremena radi cega sestosjedi malo malo pa stanu i radi cega voze u najmanjoj brzini?
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vranex

dan vrhunski.. svuda je bilo dobro: malo guzve na sestosjedima a na ogorjelici je svako malo stajao, desi se, nadajmo se da ce se to rijesiti sto prije
ovakav dan je za pamtiti, cijela planina je kao igraliste, praca prije nego je magla prekrila,  dvosjed ogorjelica, tu i tamo poljice, ali olimpik je bez sumnje bio najjaci danas, nikakva guzva, staza savrsena a cjelac i suma samo takvi..

mijat

Quote from: skiDeki on 29 January, 2012, 20:17:35
Evo me sa Jahorine, iza mene tri perfektna suncana dana, skijanje dok noge ne otpadnu, snega ima bas dosta, kamenja nikad manje, skoro i da ga nema ludzatobom:((

bravo deki  :bravo::(  :bravo::(  :bravo::( ovaj desni je deki, samo da znate  regge

mnogi stavljaju slike jahorine umesto da stavljaju slike na kojima su oni sami  ;) pa slike same jahorine svako od nas ima po nekoliko hiljada. ili su ljudi mo¾da stidljivi!?

zoxbl5

Quote from: skiDeki on 29 January, 2012, 20:17:35

deki jesi ti u subotu prosao pored BISTRICE na na motornim sankama????

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma deki ti je  police:( tako da opRez na stazi ako ste u njegovoj blizin moze vam oduzeti skipass   (:smijeh:

jooojjj evo ih ratraci...kako bi volio samo jednom da se spustim SUTRA PRVA ZICA PRVI U REDU i onda da idem na posao  :o

HeAd

a novi snijeg vec od srijede i to izgleda jos jedan metar  anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

@zoxbl5

Nisam, nisam ih cak ni vozio....
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Nichifor

BOJAN-BG

Quote from: CrniZaharije on 30 January, 2012, 00:02:23
ne znam jesi li gledao onaj film "stiæi pre svitanja" o zatvorenicima u mitrovaèkoj kaznioni. kad se popnu na Fru±ku Goru i kaµu Bati ®ivoinoviæu: pogledaj, sloboda. A Bata kaµe: E moj Veljo daleko je do slobode :-)

tako i to. daleko je 18. moj Boki. sutra æu negdje, ako se naljutim moµda doðem i na Jahorinu. Ne mogu ovog otrova da uhvatim nikako.

ima i u tome istine

BOJAN-BG

sad da utabaju staze kako treba pre ovog novog snega pa kad zapada ima da skijamo do maja