• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: segi on 28 January, 2012, 20:00:28
Quote from: DarkoN on 28 January, 2012, 19:11:07
Quote from: vip-jahorina on 28 January, 2012, 19:06:44
ovaj segi oce da preduzmemo restriktivnije mjere, kao recimo opijanje kruskom, pa onda valjanje po snijegu  devil:(
zaboravio si skidanje do pasa ispred rojala oko ponoci za kalendar.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
DarkoN ce biti zaduzen za skidanje za kalendar  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: devil:(
do sad je bila kolektivna slika, vidjecemo sta ce biti ove godine.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

segi

Quote from: DarkoN on 28 January, 2012, 20:08:09
Quote from: segi on 28 January, 2012, 20:00:28
Quote from: DarkoN on 28 January, 2012, 19:11:07
Quote from: vip-jahorina on 28 January, 2012, 19:06:44
ovaj segi oce da preduzmemo restriktivnije mjere, kao recimo opijanje kruskom, pa onda valjanje po snijegu  devil:(
zaboravio si skidanje do pasa ispred rojala oko ponoci za kalendar.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
DarkoN ce biti zaduzen za skidanje za kalendar  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: devil:(
do sad je bila kolektivna slika, vidjecemo sta ce biti ove godine.
hahahah vidjecemo  ;D

segi

Spominje se kruska,pa da vidimo sta VIP predlaze i gdje je najbolja na prelijepoj suncanoj Jahorini  ;D ;D ;D

segi

Dok VIP ne predlozi mjesto gdje ce da primjeni restriktivne mjere opijanja kruskom,vi uzivajte u slikama Olimpiske lijepotice i po meni Kraljice JAHORINE  :-[

segi

segi

A Hare ce da me nauci bordati,samo dok staroj maznem dasku za peglanje  (:smijeh: (:smijeh:

segi

segi

Zamolio bih VIP-a da ne prijeti kruskom,jel cu biti prinudjen da mu vratim istim cokanjcicem,ovaj mjerom  (:smijeh: (:smijeh:  devil:( devil:( devil:(

Bubica Bg

Jaojjjjjjjj kakav dan , slike su fenomenalne ali po ovakvom danu je nemoguæe da budu drugaèije ali svakako svaka èast!!!

bang

Danas fantazija, slike govore vise od rijeci ..... necu stavljati slike da ne bih pravila probleme ljudima koji  ne mogu uzivati u pravim i istinskim ljepotama ovih dana ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Monstrumko

Evo koja slika i od mene sa danasnjeg skijanja...  8)

By monstrumko at 2012-01-28

segi

DarkoN

monstrumko sa kim si skijao danas? je li isao Sale?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

pije li neko nesto??...te slike sve sam danas vidio uu zivo nisu mi interesanten ;)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4