• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

ld3d

Ovo je nevjerovatno koliko je lijepo.....
Svaka cast na prelijepim fotografijama!!!!

jednostavan41

sta se predvidja za sutram kakvo ce bit vrijeme, ja bi poranio da oceifim nedelju,gdje je najbolje da se parkiram
da znam - znao bi

leone

jednostavno, tamo di staju taksisti tu uvik ima mista

Deni

vip-jahorina

ko skija po jednom ovakvom danu na Jahorini, taj ostaje cijelog zivota vezan za Jahorinu ... a ovakvih dana zna cesto biti  :bravo::(

segi

segi

Quote from: vip-jahorina on 28 January, 2012, 18:54:29
ko skija po jednom ovakvom danu na Jahorini, taj ostaje cijelog zivota vezan za Jahorinu ... a ovakvih dana zna cesto biti  :bravo::(
Bolja od ijedne Njegoseve!  ;D

segi

Ako VIP kaze da me nece banovati ubacicu jos koju da vidite lijepote Jahorine i jucerasnjeg dana!
VIP smijem li?

vip-jahorina

ovaj segi oce da preduzmemo restriktivnije mjere, kao recimo opijanje kruskom, pa onda valjanje po snijegu  devil:(

DarkoN

Quote from: vip-jahorina on 28 January, 2012, 19:06:44
ovaj segi oce da preduzmemo restriktivnije mjere, kao recimo opijanje kruskom, pa onda valjanje po snijegu  devil:(
zaboravio si skidanje do pasa ispred rojala oko ponoci za kalendar.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Filipino

Nisam boljih slika vidio,respect Majstore  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

suss

segi

Jel to castis kruskom,sve dok se ne pocnem valjati po snijegu  ;D ;D ;D

segi

Quote from: DarkoN on 28 January, 2012, 19:11:07
zaboravio si skidanje do pasa ispred rojala oko ponoci za kalendar.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
DarkoN ce biti zaduzen za skidanje za kalendar  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: devil:(

segi

VIP je obecao restriktivnije mjere,spominje se neka kruska...pa...  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: