• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

loop

allways stand sideways!

Mega Deki

Mega Deki

dale

A kad sutra izaðe sunce iza ovih oblaka ole

nenadbsf

Ako na ski info pise da vertikalni transport radi od 09:00 do 16:00 neka bude tako, a ne kada dodjete u 15:50 na zicu oni vam kazu da rade do 15:45 i da to pise na svakoj ski stanici. OC neka se dogovori sam sa sobom i daju skijasima iste informacije. KRAJNJE NEOZBILJNO.

GogoGoran

Da li je neko prosao danas putem od Zvornika prema Jahi, moze li neko od forumasa da nam prenese neke vjesti o stanju na putevima za taj deo, ovde u BG nam javljaju da je ozbiljan problem kod Han Pijeska, da ne moze da se prodje zbog smetova, da znam da li kretati ujutru???
Pada li sneg i dalje???

skiDeki

Slobodno kreni, i ja krecem rano ujutru i bas tim putem idem :)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

ttp274

anan...  evo i  mene i ekipe za vikend gore.....  ole ole

DekiDeki

Quote from: nenadbsf on 26 January, 2012, 16:20:56
Ako na ski info pise da vertikalni transport radi od 09:00 do 16:00 neka bude tako, a ne kada dodjete u 15:50 na zicu oni vam kazu da rade do 15:45 i da to pise na svakoj ski stanici. OC neka se dogovori sam sa sobom i daju skijasima iste informacije. KRAJNJE NEOZBILJNO.

Mislim da bi bilo u redu da Vip malo porazgovara s odgovornima za pokretanje (zaustavljanje) ¾ièara, a prije toga da se stavi napomena makar na ovom sajtu da nam uskraæuju tih 15min.
Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

tomislavb

Vladan :D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

po mom proracunu ima ga preko 150cm na vrhu..na stazama utabanog sigurnih 60-70cm

ervic@

dali se moze normalno voziti na jahorinu :)

zoxbl5

drugari da vas pozdravim jos jednom posto ujutru krecem ka jahorini
kamera je spremna,fotoaparat i laptop ...prema tome ocekujte sutra u vecernjim satima i slike i video :)
i VIPOVCI posto idem sa suprugom hocu da uzivamo u jedan spust jedno vince hehehehhe
koji su naj bolji lokali na stazama za popiti pice ??
i gdje je naj bolje za nocni provod?