• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

HeAd

a sto se tice kamena gore ce ga biti i sa tri metra i ja se sjecam 2005...dzaba brale kad prodje par hiljada skijasa izruje sve...a oc vrijedan da navuce snijeg sa strane  ideea:( 3:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

dale

Quote from: DarkoN on 25 January, 2012, 22:48:43
Quote from: dale on 25 January, 2012, 22:47:47
Quote from: HeAd on 25 January, 2012, 22:46:03
gledam nesto onaj sestosjed na poljicama...kontam ako ovako nastavi sutra ce biti zatrpan jer ga sve manje i manje vidim :o anan
Jbt,to sam se i ja pitao....tone sve dublje! :o
a gdje vi vidite sestosjed na poljicama  devil:( devil:( devil:(
Moraæe skinuti korpe i napraviti tanjire ideea:(

zoxbl5

Drustvo, pitanje!!!!
Dali uopste rade ratraci???
Nadam se da sam dobro napisao ;D

HeAd

kazu da OC se nije nadao ovolikim padavinama pa je vozacima za ovu sezonu  kupio plitke cipele te sad oni ne mogu da se probiju u plitkim do ratrakta  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

dale

Quote from: HeAd on 25 January, 2012, 23:01:55
kazu da OC se nije nadao ovolikim padavinama pa je vozacima za ovu sezonu  kupio plitke cipele te sad oni ne mogu da se probiju u plitkim do ratrakta  (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

raca

gbauer13, iggytod, bataneoo, dr-gonzo, neca, PeRhAn, sina, raca, daki007, MiKuLa, ko, Jancek, priglavak, Atomic GS 11, bublica, slavisha82, sumar, vigor, dale, n_etf, dooki, :D, usb, LadyBird, gaucoronaldo, lukax, Juga90, zoxbl5, acoma, Ivan-HR, midwest, svesifre, loop, vip-jahorina i 158 gostiju gleda ovu temu.

Cccc....
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

BOJAN-BG

Korisnika online
  188 gostiju, 51 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
BOJAN-BG, slavisha82, dale, bublica, svesifre, HeAd, vip-jahorina, DarkoN, vigor, raca, loop, snjezana, :D, Ivan-HR, acoma, minjon81, midwest, dr-gonzo, drm, radan, bataneoo, scofield, baneg, gbauer13, n_etf, Maka L., zoxbl5, gaucoronaldo, emirholokan889, usb, ko, Atomic GS 11, Bastioio, lukax, Juga90, bang, sumar, LadyBird, iggytod, dooki, priglavak, daki007, rale, dmarj, Paja, MiKuLa, gordon99, Jancek, neca, PeRhAn, suncan dan

vip-jahorina

MarijaBB

zoxbl5

Quote from: MarijaBB on 25 January, 2012, 23:08:51
Misa vam poljubim.......
Pusti miseve da zive ljubi ti nas! hehehhe hug:(

DekiDeki

Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

vip-jahorina

OC ce pripremiti dovoljno janjadi, rakije i svi ce dobiti besplatni ski pas  (:smijeh:

dale

Quote from: HeAd on 25 January, 2012, 23:01:55
kazu da OC se nije nadao ovolikim padavinama pa je vozacima za ovu sezonu  kupio plitke cipele te sad oni ne mogu da se probiju u plitkim do ratrakta  (:smijeh:
A onda idemo da tra¾imo ratrake.....mislim... mi u èizmama (:smijeh: