• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Da znas, meni se alatke vec malo istrosile (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

Quote from: vip-jahorina on 25 January, 2012, 14:42:11
Sam da nemoramo tarlahati  anan

Mi bi se uvijek na gotovo. Pa jos i da ne pada po cesti a ne mora da se 'grce, i da ne pada ispred kuce.... Vec samo po stazama. Ko bi nama udovoljio.

vranex

da stvarno, a desi se i da trazimo da kad platimo za nesto to i dobijemo. cak smo nekad toliko bezobrazni da od onih koji dobijaju platu da rade neki posao stvarno od njih ocekujemo da se tome posvete  i urade na najbolji moguci nacin..

sram nas bilo  (:smijeh:

01xxx01

evo mene u Vucku - konacno proradio internet!

snijeg i dalje pada, vjetar i dalje duva - ne smijem misliti kako je na vrhu. radi ovaj tanjjir na poljicama, al' je tol'ka guzva da nije vrijedno truda.

jutros nista ne radi, jbt - telefoni (ni 065 ni 061), internet, struja, LOL! srecom ima agregat ovdje, al' je ukljucivan/iskljucivan cijelu noc, pa se bar mogao gledati tenis/utakmice!  (:smijeh:

jbg, daj sta das!

01xxx01

nismo, srecom, ostali na praci/zici juce, bilo smo na stazi kad je nestalo struje, al' mogu misliti kako bi se dovukli do poljica po onoj oluji da smo tamo zaglavili, aaaa!

a na vrhu je toliko duvao vjetar u kombinaciji s asnijegom i maglom da se nije cinila losa ideja spiciti za pracu. srecom osta na ideji.

30 km za kartu u vodu. jbg.

btw, ima preko metar snijega, bice super kad prestane padati - deki, blago ti se!

head - da nisam ja tebe vidjela mozda na vrhu ogorjelice u nedelju ili ponedeljak?

skiDeki

Quote from: mijat on 25 January, 2012, 15:19:19
nista bez struje  austin:(
Rece Mijat i okrenu prekidac (:smijeh:

Gledam sad na tv-u dole u srbiji gde je pao veliki sneg veliki problem je sa strujom jer je juce padao mokar i tezak sneg koji je kidao dalekovode po uglavnom nepristupacnim terenima, tako da je lociranje kvara i sam pristup zbog loseg terena usporen. Prikazali su ljude koji se po neverovatnoj mecavi penju na one stubove da otklone kvar. Verovatno je sa Jahorinom isti slucaj jer je juce padao mokar sneg.

Mislim da ce se Mijat sloziti sa mnom jer je to njegov fah, sigurno je imao slicna iskustva na poslu...

Protiv prirode se ne moze, jer je dobar sluga, a veoma cesto los gospdar ideea:(

HeAd

Quote from: 01xxx01 on 25 January, 2012, 15:15:35
nismo, srecom, ostali na praci/zici juce, bilo smo na stazi kad je nestalo struje, al' mogu misliti kako bi se dovukli do poljica po onoj oluji da smo tamo zaglavili, aaaa!

a na vrhu je toliko duvao vjetar u kombinaciji s asnijegom i maglom da se nije cinila losa ideja spiciti za pracu. srecom osta na ideji.

30 km za kartu u vodu. jbg.

btw, ima preko metar snijega, bice super kad prestane padati - deki, blago ti se!

head - da nisam ja tebe vidjela mozda na vrhu ogorjelice u nedelju ili ponedeljak?

jedino ako si bila u Banja Luci   ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Vrti se sestosed, verovatno isprobavaju za sutra :bravo::(

borisBP

Vidim da se polako zatrpava kamera na poljicama.  s:nij) s:nij) s:nij)

lola

milina je gledati ovu snje¾nu idilu...

BOJAN-BG

jos da utabaju staze kako treba,samo da nebude sutra nismo imali goriva za ratrake

DekiDeki

Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

znao sam  ideea:( sutra pritiscem dobro poznato dugme ON na sestosjedu  ludzatobom:((  ludnica sutra ne morate brinuti o kamenju vise obratite paznju koliko rakije ste spremili da vam ne bude hladno ,dan ce biti za pamcenje  anan

zedhus

Evo na RTL-u zovu jugo...sve æe se istopit!!!
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!