• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sina

mogu misliti kako ja ljudima gore,imaju metar snijega,ali sad nemaju struje..

nenadbsf

Evo ekipa i ja smo u Etno apartmanima i poslije ovakva 2 dana nista drugo ne ostaje nego ovaj Sony 3 da nastavimo igrati. Malo fudbala nije na odmet austin:(

dale

Informacija sa sajta OC Jahorina je da ima 120 cm,ali je vetar 23m/s puf:)

Alexres86

Pa ovo je stvarno dozivljaj biti gore sada s:nij) jadni ljudi sigurno je bezveze biti tako odsecen od sveta!!! Ali nije mi jasno kako nas na Balkanu uvek sneg iznenadi u srd zime...i u BG-u je kolaps u saobracaju od jutros

vip-jahorina

Evo i kod nas su informacije na sajtu aktualizirane.
Obavjestenje iz OC-a:
Zbog kvara na elekrto-mre¾i i zbog jakog vjetra nisu u funkciji sve instalacije kosog transporta. Èim se steknu uslovi, instalacije æe se pustiti u rad!

vip-jahorina

ski_lady28

Vama koji ste gore ne preostaje nista drugo nego da krenete po rakiji i kuvanom vinu..... austin:(

vip-jahorina

Quote from: ski_lady28 on 25 January, 2012, 14:03:55
Vama koji ste gore ne preostaje nista drugo nego da krenete po rakiji i kuvanom vinu..... austin:(

Ne znam kako cu to izdrzati  ;D

ski_lady28

Znam da je tesko ali moras se natjerati.U protivnom oslabice ti cirkulacija,refleksi, a to vec nije dobro!!!Trba drzati formu!!! hug:(

HeAd

ljudi ima ga preko metra evo prvi put u sezoni  ole
a ako ovako nastavi da pada bit ce ga i dva metra  anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina