• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

BoleBl

;D  ZATO DOLAZITE LUDILO JE!!!!
op, op, op, op.....

brera

Borko

Mo¾da, al' tamo sam i onako svaki dan..... Sad bih malo na skijanje, èuvajte se sti¾em u petak  ole !!!

Bubica Bg

I sve cestitke najboljem sportisti u 2011-toj Novaku
Djokovicu  ole ole ole

nenadbsf

Quote from: Bubica Bg on 06 February, 2012, 23:06:25
I sve cestitke najboljem sportisti u 2011-toj Novaku
Djokovicu  ole ole ole
Pridruzujem se cestitkama. Napokon vruca vijest u ovim hladnim nocima. Ziveo Nole

Schomi77

Quote from: plus_ug on 05 February, 2012, 22:19:43
stize ekipa ko uragan - mutnija od dunava...
polazak u 4h ujutro... imamo jednu novu, jednu solidnu i dvije polose zimske gume...
javljamo stanje od doboja preko sarajeva pa do planine...
pozzz iz brkckog.
like :-) ... nek vam je bog na pomoci sa tim gumama  anan

acixon

Quote from: jednostavan41 on 06 February, 2012, 16:52:13
prve dvije put na jahorinu,aa druge dvije dolazak na jahorinu poznacete gdje su slikane, tad je bio haos kad sam dosao nemas se gdje parkirat ne vidis nista,kontam nema govora o skijanju slomim se i odlucim odo nazad kud sam i dosao ali kad sam krenuo izadje cika zandar sa cunjevima dol na put i kaze e nezozes dol jer ide cisterna moras cekat jedno sat vremena,i ja cekaj cekaj,prodje sat i pomolise se zvijezde i mjesec se ukaza,,IZVEDRI SE  i ja odma upalim i uzmem sobu,kad sam se probudio ujutro nisam smio ni pogledat kroz prozor nego sam zenu poslo.

hahhahahha 
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Svima koji su na putu ka Jahorini zelim "stefan put" anan
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

gorenjc

brera

Prijatelju, sad ce opet neki lutati I traziti po planini tri dana, ko neki godinu unazat! (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

dobro jutro,brera jel pada sneg gore

jednostavan41

sta je jutros,sta se desava zapravo jel se ista desava,aaa oni  poslije antievropskog djelovanja i mucenja zivotinje na motki ne mrdaju niti mogu da se pomjere
da znam - znao bi

BOJAN-BG

javice se vip sutra samo da dodje malo sebi  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: