• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Filipino

Quote from: jednostavan41 on 06 February, 2012, 17:00:14
poslije dorucka sam sisao licno na poljice i pitao JEL RADI IL NE RADI  mislim i da nije  planirano da radi ne bi mi to onaj dol smio rec, al je radilo i naplatio sam u nedelju za onu svu subotnju muku,samo sto mi baterija na aparatu riknu i uspijem samo par fotki napravit

vidis da se isplatilo,a na mene si galamio kad sam pis'o da ne smaras nego pichish gore.
Jebi ga No risk-No fun.
Salu na stranu,drago mi je da ste uzivali u jucerasnjem danu.

Mega Deki

Jel to janje gotovo. Da krecen iz Bg-a, Koliko uglja treba za ispeci janje na -20
Mega Deki

Makica

looka

Ljudi ko banuje Vipa ima litar rakije!  devil:(
Ubi me ovim slikama! Joj da je samo miris ove vruæe janjetine da osjetim...  (PIVA)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

osjetit ces 18. ako dodjes  (:smijeh: ako je planinska varijanta inace za pecenje se koristi vise drvo tj. sto deblje i ono sto ne moze stati u kamin ili sporet  (:smijeh: tako da dovoljno je samo par vreca uglja   police:(  (pizza) (pizza) (pizza) (pizza)

vip-jahorina

Skupilo nas desetak, janje jos dva sata. Dolazi i Kamco, i jos par prijatelja ...

Jancek

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Jancek

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Jancek on 06 February, 2012, 18:22:48
Hare .. ispricavam se .. ;D

ma nema frke moj Jancek samo nek si ti nama dobro i zdravo... cini mi se VIP je povukao kerozina ne salje nam vise stanje na jahorini i slike direktno sa Jahorine

brera

Draga Anja, kao novi clan, najprije dobro nam dosla! Ja Sam prosao taj put iz SLO na JA u subotu, kad mislim, da je bilo najgore! Sa zimskim gumama, strpljivo i pazljivo ne bi trebalo bit problem! Stefan put I dobro nam dosla na JA!!!

jednostavan41

da znam - znao bi

looka