• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

djmiros

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

... ovim slabajzerima sto pozivaju ljude da ne idu na Jahorinu!

vranex

raja poslije 2 dana lopate lopate i samo lopate, sutra mogu doci.. znate li je li otvoren novi put ili moram preko grada iz lukavice?
pozdrav svima i svaka cast na azurnim informacijama, da nam drzava fercera ko ovaj forum svicarci bi molili za vizu da udju u Bosnu!
vidimo se sutra u svakom slucaju!!

adrenalinbn

Ja ne znam ima li smisla komentarisati prohodnost puteva prema Jahorini. Pa vidite da ljudi dolaze iz cijele Evrope. Naoruzajte se dobrom voljom i ljubavlju prema ovoj nasoj ljepotici i nema lavina i smetova koji vas mogu zaustaviti.

HeAd

za vas 5.. 150 eura 3 nocenja, 30 eura po osobi...pa jbg...da imate samo krevete  isplati se  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

gbauer13

Zido... Pa do tada vjerujem, da ce biti puno bolje... Ako smo mi dosli u subotu, nakon toga kad je u petak napadalo ogromno snijega a i jos u subotu na putu je padao i vi cete sigurno doci bez problema... A gore ... slike govore sve ... zimska idila .. pravljica...