• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

otrov

Quote from: David025 on 05 February, 2012, 10:40:24
Hey guys, sorry for the English. What is the present state at Jahorina? Is it possible to get there by car? Do the lifts work?
David VIP camera speaks 100 languages and simple guy got there yesterday so go and have fun. If lift doesnt work there is enough snow for snow man  regge
btw do u know Helen? How is she  ::)
share it with friend or two

borisBP

Filipino

Nagrada za sve koji su onaj kijamet zadnjih dana prozivljavali gore i satima putovali da dodju do Jahorine :bravo::( :bravo::( :bravo::(

ajan2410

kakvo je stanje na cesti Sarajevo-Jahorina?  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

vip-jahorina

Da vam malo razcistim situaciju.
Put ka Jahorini je jos od jucer prohodan, bez problema se moze doci sa zimskom opremom do Jahorine. Put je i dovoljno sirok.
Na samoj Jahorini je sve uze, ali se uglavnom ocistilo ili se cisti sve. Problem je ostao Sator, ali vip-jahorina jucer cijeli dan zvali i sinoc u 23.00 dok sam bio jos na Jahorini su krenule masine ka Satoru.
Nasih 5 momaka cisti danonocne sa vlasnicma auta prilaze. Danas su opet izasle masine u naselje sator.
Par salbajzerskih i prevarantskih portala su objavljivale dezinformacije i lazi i poziovale ljude da ne idu na Jahorini. Cista glupost.

Ja sam sinoc snimio dio puta od Jahorine do pala i cim ga sredim cu ga postaviti.

novi

znam da smo dosadni ali pitam jer osim ovog foruma ja drugog nacina nisam vidio za doci do informacija  ;D

dakle trebali smo danas biti na jahorini odgodili smo za sutra ...idemo iz dalmacije na stranicama od amkbih pise da je put od mostara do sarajeva neprohodan ...
ima li itko od vas kakav info u zivo od nekoga da ne odgadamo ponovno put ako je prohodno  :o

dalje ...vidim da svi pisete da je put prohodan od sarajeva do pala i do jahorine i da su zicare otvorene danas ...

e sad neki nasi prijatelji su gore i vele da zicare ne rade a i ja na vasim stranicama ne vidim da rade a ni na web kameri ....

help please  ???

unaprijed hvala svima na korisnim informacijama  (Y) (Y)

djmiros

Ovo treba sacuvati i za dogodine.
Ko zna kad ce se ponoviti :P

marina

Ja nemam povratnih informacija gostiju o tom djelu puta, znam da je Sarajevo-Jahorina skoro normalno prohodan, ali ima utabanog snijega po cesti.

Sestosjed Poljica i Ogorijelica rade. Vidi se lijepo na web kameri. Poceli su kasnije sa radom.
VIP Jahorina Woman Team

BL

Quote from: novi on 05 February, 2012, 14:38:27
znam da smo dosadni ali pitam jer osim ovog foruma ja drugog nacina nisam vidio za doci do informacija  ;D

dakle trebali smo danas biti na jahorini odgodili smo za sutra ...idemo iz dalmacije na stranicama od amkbih pise da je put od mostara do sarajeva neprohodan ...
ima li itko od vas kakav info u zivo od nekoga da ne odgadamo ponovno put ako je prohodno  :o

dalje ...vidim da svi pisete da je put prohodan od sarajeva do pala i do jahorine i da su zicare otvorene danas ...

e sad neki nasi prijatelji su gore i vele da zicare ne rade a i ja na vasim stranicama ne vidim da rade a ni na web kameri ....

help please  ???

unaprijed hvala svima na korisnim informacijama  (Y) (Y)

pokusajte na portalu www.ams-rs.com, pa idite na opciju "Stanje na putevima". Nije epohalno, ali nekada moze pomoæi.

ajan2410

Quote from: vip-jahorina on 05 February, 2012, 14:28:44
Da vam malo razcistim situaciju.
Put ka Jahorini je jos od jucer prohodan, bez problema se moze doci sa zimskom opremom do Jahorine. Put je i dovoljno sirok.
Na samoj Jahorini je sve uze, ali se uglavnom ocistilo ili se cisti sve. Problem je ostao Sator, ali vip-jahorina jucer cijeli dan zvali i sinoc u 23.00 dok sam bio jos na Jahorini su krenule masine ka Satoru.
Nasih 5 momaka cisti danonocne sa vlasnicma auta prilaze. Danas su opet izasle masine u naselje sator.
Par salbajzerskih i prevarantskih portala su objavljivale dezinformacije i lazi i poziovale ljude da ne idu na Jahorini. Cista glupost.

Ja sam sinoc snimio dio puta od Jahorine do pala i cim ga sredim cu ga postaviti.
hvala puno vipe

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...