• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Za plakat... Prosto raj za oci a ja bubacim!!!  ludzatobom:((  regge
Bemti pare , nauku i EU!!!!  3:(

stefi_89

Jedva cekam 25ti i eto me dore ;D

Jancek

HeAd

Mislim da je ovo sezona svih sezona po snjeznim padavinama, a i po kvalitetnom skijanju koje konstantno traje od 25.12....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Jos kad bi bolje zatezali staze bilo bi hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

bang

Na Palama je stanje zaista alarmantno, snijeg je bio malo stao, odmah se cinilo lakse, ali je evo ponovo poceo padati.....do Jahorine se ne moze trenutno, rasciscava se put, ljudi cekaju u koloni..... cak i masine koje trebaju da prave staze angazovane su na rasciscavanju puteva, stanje je zaista haoticno, sreca pa imamo struje i vode jos uvijek ......

Vladobl

haha bas :D ma samo nek pada dolazim na Jahorinu sledeci vikend 100 posto... anan
a slike prejake,sto se mene tice ne moraju ni uredjivati staze ovo izgleda savrseno.border  ludzatobom:(( ludzatobom:((

Bubica Bg

skiDeki

Upravo sam se cuo sa VIP-om, imali su akciju spasavanje, grupa Slovenaca se zaglavila u snegu, sa motornim sankama, negde ispod prace, akcija je uspesno obavljena, i idu prema centru :bravo::( :bravo::(

Mozda nisam sve najbolje rzumeo, jer je bio nenormalno zadihan, a i baterija mu je pri kraju, ali ce on objaviti cim bude mogao...

Sto se tice ceste kod osmica ovih trenutaka bi trebala biti pustena u promet, sad ide da vidi pa ce nas obavestiti!

Svaka cast ekipi VIP-Jahorine, kao i drugim dobrim i sposobnim momcima, koji su uvek na pravom mestu kad je potrbna pomoc :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Milos CTS

otrov

share it with friend or two

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

upalice da ih testiraju u julu,a sad su najavili da nece raditi zice zbog vanrednog stanja narednih sedam dana,nemogu radnici doci do posla  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: