• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Doro je da nisu to predvidjeli za 1.7.

vranex

sad javljaju na radiju 220cm na bjelasnici   :bravo::(

pricao sam sa policijom u lukavici, novi put je zatvoren do daljnjeg. svim silama rade da otvore put pale-jahorina, kad ce ne znamo.
tranzit u sarajevu je zatrpan lavinom..
na vise mjesta po bosni auta su zatrpana, zaglavljena, i koliko cujem dosta lavina pada po putevima.
znaci sjedite kuci i ne mrdajte!

Jancek

Ako ga ima na Bjeljasnici 220cm, koliko ga ima na Jahorini ? Vip-e ti si gore ... ;D

vip-jahorina

Ne ide mi se iz sobe, a glOva bruji, samo jos ne znam od cega (:smijeh:

Jancek

hahahaha ;D Ja sam konobar i znam od cega glava bruji .. kod nas u Sloveniji od Jack-a, ali kod vas, tebe od rakije  devil:(

MarijaBB

Quote from: vip-jahorina on 04 February, 2012, 09:28:27
Ne ide mi se iz sobe, a glOva bruji, samo jos ne znam od cega (:smijeh:

Otvori prozor i gurni glooovu u snjeg.

Mega Deki

Ko mi neveruje evo sad hoce > KOLAPS se ovo kaze. Ali mora malo i toga da bude. Pa zima je ljudi. Dali se secate pre 10-20 godina unazad koliko je bilo zimi snega.
A sad u BG-u padne 30 cm odma se zatvaraju skole i sl. Strasno.
Malo jeste nezgodno pregrmeti ovakav dan ali sobzirom da za buducnost donosi dosta snega, skijanja i sl. mislim da se isplati.
Ski info je zabagovao naravno jel Vip ima metar koji meri do 150 cm pa je sad u problemu.
Bio bih voljan da za jednu dve kruske posaljem trometar.

Imal nekoga sa kakvim svezim informacijama. Gde su predsednici i sl...
Mega Deki

BOJAN-BG

precednici se verovatno trezne kao i vip   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

vip-jahorina

Zatvoren je i dalje put Pale-Jahorina, jedna pruga je ociscena ali se jos ne usudjuju da otvore put, rece Kamco
Zice nece iz sigurnosnih razloga raditi, rece OC

zoxbl5

tata mi je tek sinoc oko pola jedanaest prosao blokadu na osmicama ...cak je morao onaj grn sto baca snijek neznam kako se tacno zove ...da cisti posto je obicni grn zaglavio tako kaze heheheheh 3:(

BOJAN-BG

bar da upale ratrake pa da se vozaju ceo dan da utabaju staze kako treba

vip-jahorina

djmiros

Jancek