• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Mega Deki

JA kad kazem da ce biti kolaps onda ce tako i biti. Valjda mi verujete na rec od ranijih godina...
Pozdrav za predsednike...
Preporucen termin za skijanje ove godine je kao i obicno posle 01.03
Mega Deki

djmiros

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

djmiros

Custom

RENT A MOTORNE SANKE treba uvesti u gradu  regge svi su se zalili prije kako ga nema,evo sad za sve one godine sto nije padao  :bravo::(

djmiros

vip-jahorina

Ljudi ovdje gori sve, za 10 minuta padne 10 cm snijega!!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ocistio snijeg oko 18h i maloprije izadjoh van ono ga palo jos pola metra  ole ole ole ole nema veze opet ce se cistit ali samo nek pada hahahahh izgleda cu i ja voziti ove sezone  :bravo::( :bravo::( 2m mi nece skoditi kicmi  ole

drm

Vipe kakvo je stanje gore sa hitnom pomoæi kad je ovakvo sranje, da li su opremljeni-osposobljeni za pru¾anje nekih ozbiljnijih intervencija dok ne bude prohodno?

vip-jahorina

Trenutno smo prijatelju sami na sebe oslonjeni. Prva pomoc je na licu mjesta, ali ne mozemo  dole

zver

drzimo vam palèeve !! ekipa iz Zg je uz vas!!

MarijaBB

Ovi sto tarlahaju, malo pretjerali......

drm

Ne mo¾e se pretjerati sa tarlahanjem  ole (:smijeh:

raca

Sreca pa je globalno zagrijavanje u toku... zamislite kako bi bilo da nije tog globalnog zagrijavanja :D
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.