• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Quote from: suss on 03 February, 2012, 19:24:26
eeeeee pa zbog rakije nama se i ide..... skijat mo¾emo i u sloveniji, hehehehe  :bravo::(
Zivio govornik :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Nichifor

looka

DekiDeki

s:vje) s:nij) s:vje) s:nij) s:nij)     Sezona svih sezona...  ole
Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

DekiDeki

3:(    Kuc kuc kuc...     Da je ne ureknemo!
Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

suss

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

UPOZORENJE:

Evo javio mi se VIP JAHORINA sa pola puta Pale-Jahorina 20:40.... malo prije poznatih osmica kod one lude krivine ovi redovni posjetioci ce skontati koja je to krivina moglo bi se reci da ide pod 90stepeni al eto... uglavnom javljanje je bilo direktno sa tog djela gdje je upravo bila lavina koja je preprijecila put nasem VIPu pokusava se vratiti nazad ka Jahorini jer nema sanse da nastavi put prema Palama sve dok grtalica to ne sredi, uslikao je par slika ocekujemo ih ako bude sve ok sa izvlacenjem auta iz lavine.... nema nikakvih povreda ni ostete. Samo da znate da budete pazljivi pri voznji kroz taj dio maximalno oprezno i brzi prolazak

SLIKA IMA CEKAMO VIPA DA SE SMJESTI POPIJE KOJU LJUTU DA SE SMIRI   

otrov

Quote from: vladimir_ra on 03 February, 2012, 13:19:17
kako da odgovorim na privatne poruke . nema mi te opcije na nigdje?

bice opcija kad posaljes jos koju poruku

Hare jel javio ima li rakije kod sebe da znam dal da brinem ili ne
share it with friend or two

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nisam pitao... rekao mi je da se vadi iz lavine i vraca se ka Jahorini jer ne moze proci prema Palama lavina je prekrila put ocekuje se ta sluzba da ociste u sto kracem roku

suss

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

NOVA TV, RTRS su medju grupom zablokiranih turista vjerovatno ce snimiti koju reportazu... ovo je nevidjeni haus koji se ne pamti da se ikad ovako nesto desilo na putu ka Jahorini

suss