• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

pitanjee

Kakva je prolaznost do jahorine planiramo veceras oko pola 7 krenut pa zna li iko kakva je prohodnost puteva?

fkatja

Javljajte ljudi kako je na jahorini, kako je vreme, jel moze da se skija, jel prehladno, kakvi su putevi?
Ja bih trebala oko 17h iz beogarda da krenem, ne znam vredi li. Svaka info dobro dosla.

vladimir_ra

sto se zalite Beogradjani , u Podgorici ima snijega 30 cm. :)
ali se topi.
nesto ovaj forum nije bas od koristi obicnim ljudima, jedino ako si u klasi 100eura u dzep .
na pitanje smjestaja niko ne odgovara ispod 40-50 e nocenje, jeste li vi normalni, na ovu krizu nebesku.
Na Zabljak i Bjelasicu ima po 10-15 eura i to u hotele , pa je pitanje da li uopste dolazit tamo , cak je i Bugarska 3 puta jeftinija po smjestaju...???

marina

VIP Jahorina Woman Team

marina

VIP Jahorina Woman Team

vladimir_ra

kako da odgovorim na privatne poruke . nema mi te opcije na nigdje?

BoleBl

Quote from: vladimir_ra on 03 February, 2012, 13:06:01
sto se zalite Beogradjani , u Podgorici ima snijega 30 cm. :)
ali se topi.
nesto ovaj forum nije bas od koristi obicnim ljudima, jedino ako si u klasi 100eura u dzep .
na pitanje smjestaja niko ne odgovara ispod 40-50 e nocenje, jeste li vi normalni, na ovu krizu nebesku.
Na Zabljak i Bjelasicu ima po 10-15 eura i to u hotele , pa je pitanje da li uopste dolazit tamo , cak je i Bugarska 3 puta jeftinija po smjestaju...???
U Rajskoj dolini ti je oko 25e cijena polupansiona, a privatne vikendice su jeftinije!
op, op, op, op.....

loop

allways stand sideways!

skifreak

Ivan Bgd

Sta im znaci ono sa vertikalnim transportom '' radi po potrebi '' ?    c i j o j ?

ili ako naidje skijas ukljuce ?  mada sumnjam.

el to gore pada ili ne de su skijasi, borderi, sto je pusto ? 
nisu valjda predsednici ''veliki'' otisli malo i da skijaju ?

Pozdrav

vip-jahorina

Snijeg pada pada i apda. Od sinoc novog 20-30 cm snijega. Staze onako. Da ih nisu sad Tadic i Josipovic ratracima utabali,, ne znam kako bi bilo

jednostavan41

evo treci put pitam a vidim i drugi pitaju,sta je sa zicama sta sve radi,neko rece radi po potrebi ne znam sta to znaci imal ko kakvih informacija,
da znam - znao bi