• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

djmiros

bang

sad sam dosla sa planine, put je perfektno ociscen...tako da ne morate da brinete .... ipak guzoje dolaze..... :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

HeAd

sto poljice sijaju sve sijalice na banderama zamjenjene  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Deni

Quote from: vip-jahorina on 02 February, 2012, 01:24:13
Bravo segi  ole
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/78198-jahorina-ukrasena-snijegom-i-ledom-oduzima-dah-foto.html

Svaka èast Segi!  ole

BL

Quote from: svesifre on 02 February, 2012, 15:56:25
Ljudi nije zezanje. Za svaki sluèaj ponesite po 15 m konopca kojim se mo¾ete sami spustiti. Inaèe bi mogli gledati Frozen bez potrebe za titlovima.  ???

Èujem ovih dana pao kamen iz svemira negdje u Americi. Ljudi ne izlazite iz kuæa mo¾da sljedeæi pukne vama na glavu. "Ko je zgazio gospoðu Mjesec ?" Videosex. Relax, relax, ... :)

jednostavan41

evo sad sam dogovorio vikendicu sutra navecer sam gore,samo cu morat nac jedno 15 metara onoga konopa sto je sigurno sigurno je,
dje je kruska najbolja pio sam na zacarin dvorima al moram svakako probat dje jos dobre ima
da znam - znao bi

brera

jednostavan41

prepade ti mene sa kerozinom,bolje da ja od kuce ponesem imam pljosku unikat pola litra stane u nju,
da znam - znao bi

Tonik

jesul nam stigli gore ovi prijedsjednici ?
shushka se da ce zaustaviti globalno zatopljenje i naci izlaz iz ekonomske krize
3:(
i think too much i drink too much

otrov

jedno je sigurno .. setka ce po jahorini tak da ce staze biti utegnute iako ce pasti pola metra snijega
share it with friend or two

BL

Quote from: jednostavan41 on 02 February, 2012, 20:21:27
prepade ti mene sa kerozinom,bolje da ja od kuce ponesem imam pljosku unikat pola litra stane u nju,

hm, da. ali koliko pljoski, pitanje je sad?